Gå till innehållet

Tervaportin katusuunnitelmaluonnos

Pratbubbla 3
8.12.2022 | Espoon kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Kiitoksia kaikille suunnitelmaa koskeneista huomioista ja kommenteista. Tervaportin katualueelle on suunniteltu saadun palautteen perusteella kaksi betonikiveyksellä päällystettyä vieraspaikkaa, jätepiste sekä sijainti hiekoituslaatikolle. Tervaportin loppuosan mäkinen osuus on suunniteltu tehtäväksi asfaltoituna.

Katusuunnitelma pidettiin nähtävillä 25.10.-8.11.2021.

Tekninen lautakunta on hyväksynyt katusuunnitelman 15.12.2021.

Suosittelemme tilaamaan Vaikuta nyt -uutiskirjeen, jolloin saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Kuva nykytilanteesta

Espoon kaupunki on käynnistänyt katusuunnitelman laatimisen Tervaportti-kadusta. Tervaportti on Kattilaaksonkatuun liittyvä rakentamaton tonttikatu. Työn tarkoituksena on kadun rakentaminen asemakaavan mukaiseksi.
Työssä saneerataan nykyiset kadun rakenteet ja rakennetaan kadulle hulevesiviemäröinti. Tämän lisäksi parannetaan Kattilaaksonkadun suuntaisen pyöräily- ja jalankulkuyhteyden liikenneturvallisuutta rakentamalla kevyen liikenteen reitin ja Tervaportin risteysalue uudelleen.


Tervaportin suunnittelu on käynnistetty, ja kadusta on tehty katusuunnitelmaluonnos, jota esitellään otakantaa.fi – verkkopalvelussa 24.6.2021- 4.8.2021 välisenä aikana.

Tervaportin katusuunnitelmaluonnosta voi kommentoida joko otakantaa.fi -verkkopalvelun keskusteluun tai sähköpostitse jyri.valimaki@espoo.fi

Lue suunnitelmasta lisää hankkeen verkkosivuilta espoo.fi/katusuunnitelmat > Tervaportti

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville syksyllä 2021. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.


Basuppgifter

Avslutat: 8.12.2022

Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #trafik
  • #säkerhet
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan