Gå till innehållet

Kuuttipuiston leikkipaikka

Pratbubbla 9
20.8.2021 | Espoon kaupunki
Kuvassa on opaskarttaote Kuuttipuiston leikkipaikan sijainnista.

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on laatinut Kuuttipuiston leikkipaikan purkusuunnitelman. Purkusuunnitelma perustuu Espoon kaupungin laatimaan Leikkipaikkaohjelmaan 2016-2026.


Purkamisen tavoitteena on keskittää kaupungin leikkipaikkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon tarkoitettuja resursseja lähellä oleviin säilyviin leikkipaikkoihin. Puretun leikkipaikan tilalle alue maisemoidaan osaksi ympäröivä puisto. Alueella sijoitetaan myös muutaman puistopenkki.

Kuuttipuiston leikkipaikka sijaitse Iivisniemessä, Iivisniemen koulun itäpuolella, Arttelipolun ja Kuuttipolun risteyksessä.

Alustava luonnos tulee nähtäville 23.8. – 6.9.2021 kaupungin Puistohanke-sivuille osoitteeseen www.espoo.fi/puistohankkeet -> Kuuttipuiston leikkipaikka.

Osallistu hankkeeseen kohdassa keskustelu. Suunnitelmaluonnos on nähtävänä kohdassa Liitteet sivun alalaidassa.

Normaalia asukastilaisuutta ei voida järjestää koronatilanteen vuoksi. Suunnitelmaluonnos on nähtävillä Otakantaa.fi-sivuilla 23.8.2021 alkaen. Luonnosta voi kommentoida 6.9.2021 asti.

Palautteisiin ja kysymyksiin vastataan kootusti nähtävillä olon jälkeen. Suunnitelma päivitetään, viimeistellään ja hyväksytään. Allekirjoitettu suunnitelma viedään nettisivuille, www.espoo.fi/puistohankkeet -> Kuuttipuiston leikkipaikka

Lisätietoja antaa suunnitteluhortonomi Karin Nielsen, karin.nielsen@espoo.fi


Basuppgifter

Publicerad: 20.8.2021

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #kultur och fritid
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan