Gå till innehållet

Keskustele Kuuttipuiston leikkipaikan suunnitelmaluonnoksesta

Pratbubbla 9
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 6.9.2021

Bilagor

Gör en anmälan

Tärkeä koulun oppilaille

Plats för profilbild

Mirja Tapola
23. augusti 2021 klockan 19.42.11

Kuuttipuisto on tärkeä koulun oppilaille. Moni jää koulun jälkeen siihen leikkimään kavereiden kanssa (koska koulun pihalle ei saa jäädä koulupäivän jälkeen) ja koulumme pienryhmille se on ollut monina vuosina äärimmäisen tärkeä paikka, jossa on isoa pihaa helpompi olla. Läheisen alueen perhepäivähoitoryhmät (?) käyttävät sitä myös ahkerasti. Tuntuu siis kurjalta hävittää jotakin, mikä on kovassa käytössä.

Plats för profilbild

@NiinaTanttuEspoo
25. oktober 2021 klockan 13.56.56

Kuuttipuiston purkusuunnitelmasta tuli runsaasti palaute. Palautevastauksissa korostui leikkipaikan merkittävyys Iivisniemen koulun oppilaille. Lisäksi puistoa käyttävät perhepäivähoito ja lähialueen asukkaat.
Espoon Kaupunkitekniikan keskus totea, että leikkipaikan varusteet ovat huonokuntoiset.
Kuuttipuiston leikkipaikka liitetään vuonna 2022 käynnistävän Iivisniemen – Hyljelahden alueen yleissuunnitelma tasoisen selvityksen laatimiseen.
Selvityksen tarkoituksena on tutkia Iivisniemen ja Hyljelahden alueen leikkipaikkojen sijoittuminen ja kehittämisen tarve. Yleissuunnitelma pitää sisällään myös uusien toimintojen sijoittumisen alueella esim. lähiliikuntapaikan, ulkoilu- ja pyöräilyreittien ja valaistuksen riittävyyden tarkastelun, hulevesirakenteiden sijoittumisen sekä viljelypalsta-alueiden mahdollisen laajentamisen.
Yleissuunnitelma selvityksen yhteydessä laaditaan myös asukaskysely, jonka tarkoituksena on koota asukkaiden ja käyttäjien näkemyksiä alueen kehittämiseksi. Olemme tässä yhteydessä mm. alueen kouluihin ja oppilaisiin kuuntelemaan heidän toiveitansa ja ajatuksia.

Visa fler svar