Gå till innehållet

Kommentoi Reisjärven kunnan ja yhdistysten yhteistyöasiakirjaa!

Pratbubbla 0
Diskussion | Reisjärven kunta
Diskussionen har avslutats

Reisjärven kunnan järjestöyhteistyön asiakirja.pdf

Reisjärven kunnan kuntastrategiassa kunnan arvoiksi määritellään rohkeus, ripeys ja yhteisöllisyys. Yhtenä strategisena päämääränä ovat hyvinvoivat kuntalaiset ja yhtenä läpileikkaavana teemana uudet toimintatavat. Strategian mukaisesti kuntalaisten aktiivisuutta ja omatoimisuutta tuetaan yhdessä kolmannen sektorin ja muiden toimijoiden kanssa. Tätä taustaa vasten kunnan järjestöyhteistyön kehittäminen on mitä keskeisimmin Reisjärven kunnan kuntastrategian tavoitteiden mukaista toimintaa.

Reisjärven kunnan ja järjestöjen yhteistyön tavoitteena on aidon keskusteluyhteyden ja kumppanuuden luominen kunnan ja järjestöjen välille sekä yhteistyömuotojen kehittäminen kaikilla osa-alueilla. Yhdistysyhteistyö vaatii selkeät rakenteet ja yhdessä sovitut käytännöt. Yhteistyön osatekijöiden riittävä huomioiminen ja yhteiset pelisäännöt mahdollistavat vastavuoroisuutta ja tasapuolista yhdessä tekemistä.

Järjestöyhteistyöhön liittyvät yhteiset pelisäännöt on nyt kirjattu viralliseen asiakirjaan, joka on tarkoitus saada kunnanhallituksen hyväksyttäväksi toukokuussa 2022. Vielä ehdit vaikuttaa asiakirjan sisältöön! Tutustu asiakirjaan ja kerro, mitä mieltä olet asiakirjan sisällöstä; mitä haluaisit muuttaa, lisätä tai täydentää! Kommentointi on avoinna 24.4.2022 saakka.

Basuppgifter

Avslutat: 24.4.2022

Bilagor

Ilmianna