Gå till innehållet

Seiliniityn katu- ja puistosuunnittelu

Pratbubbla 7
17.2.2023 | Espoon kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Kiitoksia kaikille suunnitelmaa koskeneista huomioista ja kommenteista. Olemme nyt lisänneet vastauskoosteen liitetiedostoihin.

Lisätietoa hankesivulta: Seiliniityn katu- ja puistosuunnittelu | Espoon kaupunki

Suosittelemme myös tilaamaan Vaikuta nyt -uutiskirjeen, jolloin saat tiedon mihin hankkeisiin voit juuri nyt vaikuttaa ja mitä lähialueellasi tapahtuu. Tilaa Vaikuta nyt -uutiskirje tästä.

Seiliniityn sijainti kartalla

Espoon kaupunkitekniikan keskus on käynnistänyt Seiliniityn katu- ja puistosuunnitelman laatimisen. Seiliniityn puistoon suunnitellaan tulvavalli suojaamaan alueen asutusta sekä parannetaan alueen raitteja. Vallin suunnittelu liittyy laajempaan Gräsanojan tulvasuojeluhankkeeseen. Seiliniitty -kadulle suunnitellaan kunnallistekniikan saneerausta, parempaa hulevesien hallintaa sekä kadunvarsipysäköintiä.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.


Seiliniityn rakentamishanke pyritään liittämään Mankkaanlaaksontien korotuksen ja Gräsanojan tulvasuojelun rakentamishankkeisiin, joiden arvioitu aloitusajankohta on vuoden 2022 lopulla. Koivu-Mankkaan viljelypalsta-alueen parantamisen vaikutuksia palstaviljelyyn käsitellään myöhemmin erillisessä vuorovaikutustilaisuudessa.

Suunnitelmaa on mahdollista kommentoida Ota Kantaa -palvelussa 26.4.-11.5.2022. Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.
Hankesivut Espoo.fi-sivustolla: Seiliniityn katu- ja puistosuunnittelu | Espoon kaupunki


Basuppgifter

Avslutat: 17.2.2023

Teman:
  • #miljö och natur
  • #trafik
  • #säkerhet
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan