Niittyportin katusuunnitelmaluonnos

Pratbubbla 3
17.2.2023 | Espoon kaupunki
Projektet har avslutats. Sammandrag:

Kiitoksia kaikille luonnosta koskeneista huomioista ja kommenteista! Olemme nyt lisänneet vastauskoosteen keskusteluosion loppuun.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeistelty katusuunnitelmaehdotus pidettiin nähtävillä 12.-26.9.2022. Nähtävillä olosta ilmoitettiin erikseen asianosaisille kirjeitse. Rakentaminen arvioidaan alkavan aikaisintaan vuonna 2023.

Hankesivu: Niittyportti | Espoon kaupunki

Bildtext

Espoon Kaupunkitekniikan keskus on käynnistänyt katusuunnitelman muutoksen koskien Niittyporttia. Niittyportti nimisen kadun varrelta puuttuu jalankulku- ja pyörätie välillä Haukilahdentie – Koulusillankuja.
Suunnitelmat löydät alta Näytä lisätiedot ja liitteet kohdassa.


Jalankulku- ja pyörätie toteutetaan Niittyportti nimisen kadun eteläreunaan ja uusi suojatie Niittysillanpuiston länsipuolelle. Ajorataan ja valaistukseen ei tehdä muutoksia. Kuivatuksen toimivuus varmistetaan.

Rakentaminen arvioidaan alkavan aikaisintaan vuonna 2023.

Suunnitelmaluonnos on nähtävillä ja kommentoitavana Ota kantaa -palvelussa 22.6.2022 alkaen, jossa luonnosta voi kommentoida 13.7.2022 asti. Suunnitelman löydät kohdasta Liitteet.

Saatuun palautteeseen vastataan kootusti kommentointiajan päätyttyä.

Syksyllä 2022 viedään kommenttien pohjalta muokatut katusuunnitelmat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti nähtäville ja sen jälkeen teknisen lautakunnan käsiteltäväksi. Nähtävillä olosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.


Basuppgifter

Avslutat: 17.2.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

  • 12.4.2023 kl 10.27 @Admin modererade innehållet: Vanhan yhteyshenkilön poistaminen
Gör en anmälan