Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 4
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 19.5.2022

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Puiden puolesta

Plats för profilbild

Asukas
4. maj 2022 klockan 13.01.44

Merenkulkijanpolulla on paljon kauniita puita joissa pesii ja asustaa paljon erilaisia lintuja.
Nämä puut myös pehmentävät tieltä kuuluvia ääniä ja puhdistaa ilmaa.
Onko tarkoitus kaataa vanhat puut uusien istutuksien tieltä??
Tuleeko kenties vain matalia puskia kuten nykyään on muotia?
Mihin tarkoitukseen nuo uudet 6 parkkipaikkaa ovat?


opasteet ja kasvillisuus

Plats för profilbild

asukas
5. maj 2022 klockan 9.56.22

Lippulaivan alue näyttää mielenkiintoiselta, toivottavasti kesällä saamme sinne myös kasvillisuutta.

Alueen katumerkinnät ja talojen numeroinnit sekä Lippulaivan ovien merkinnät ovat ainakin vielä puutteellisia, on melko mahdotonta tietää millä kadulla ja missä numerossa itse kyytiä odottelee ja miten sen hakijalle ilmoittaa, näihin asioihin Espoossa muuallakin tulisi tarttua, kyytiä tilatessa joutuu usein kuvaelemaan olinpaikkaansa mitä kummallisimmin määrein :).
Vaihtoehtona olisi tarkka katuosoite joka selviäisi oven läheisyydestä selkeästi. googlemapskin ilmoittaa siannin usein epätarkasti.


Huonokuntoiset puut

Plats för profilbild

mkk3
10. maj 2022 klockan 9.47.18

Merenkulkijanpolun varrella (taloyhtiön Merenkulkijankatu 3 tontin vieressä) olevat puut ovat osin kuolleita / huonokuntoisia. Nämä olisi syytä hankkeen toteutusvaiheessa käydä läpi ja poistaa kaikki huonokuntoiset ja istuttaa tilalle uudet yleisilmeiseen sopivat puut. On syytä samalla poistaa myös koristeomenapuu/t, jotka ovat kyllä kauniita, mutta ruokkivat alueella turhaan rottia pudotellessaan pieniä omenoitaan.


Kiitos kommenteista

Plats för profilbild

@tanttni
20. maj 2022 klockan 8.24.41

Merenkulkijanpolun muuttaminen pihakaduksi pitää sisällään seuraavia muutoksia.

Osa huonokuntoisista puista poistetaan ja tilalle istutetaan uusia katupuita. Kadun alussa olevat pysäköintipaikat siirtyvät uuteen paikkaan ja ne toimivat päiväkodin saattoliikenteen ja kadun varrella olevien liikkeiden asiointipysäköintipaikkoina. Kaksi olemassa olevaa asiointipysäköintipaikkaa säilyvät kadun Lippulaivan puoleisessa päässä. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla.

Lippulaivan ympäristön istutukset tehdään valmiiksi kesän aikana. Katuviitat palautuvat takaisin, kun Lippulaivan ympäristö rakentuu valmiiksi ja Lippulaivan opasteet hoituvat Lippulaivahankkeen kautta.