Gå till innehållet

Kommentoi luonnosta! Mitä hyvää tai mitä parannettavaa? Onko erityisiä näkökulmia, jotka tulisi mielestäsi huomioida? Kerro mielipiteesi.

Pratbubbla 6
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista tai uskonnollista mainontaa.

Suunnitelmat löydät liitteenä painamalla tekstiosion alla olevaa "Näytä lisätiedot" -nappia.

Basuppgifter

Avslutat: 8.6.2022

Bilagor

Ilmianna

Kommentti Tuulikinsilta-suunnitelmaan

Plats för profilbild

Aija
25. maj 2022 klockan 12.10.01

Hei!

Tämä näyttää hyvältä. Toivon, että Tapiolassa huolehditaan, että kalusteet, roskikset, valaisimet ja muut ovat Tapuolan design-manuaalin mukaisia.

Hienoa, että pyöräilijät on huomioitu. Onko skuutteja mahdollista kiinnittää pyörätelineisiin, vai olisiko niille jopa oma telinemahdollisuus (matalampi)?

Betoni alustana arveluttaa. Saisiko Tapiolan ydinkeskustan alueelle enemmän niittyä, siis kukkivia, pörriäisiä houkuttavia alueita? Saisiko sellaisia edes joihinkin väleihin?

Olisi hyvä, ettei tällaisesta alueesta tule takapihamaista tai liian tiivistä tai väliin jäävää, ettei se houkuttele ilkivaltaa. Tätä nykyä alue on hyvin likainen, roskainen ja joutomaamainen.

Kiitos suunnnitelman julkaisusta!
Plats för profilbild

@MiikkaH
1. juni 2022 klockan 15.04.23

Terve Aija,
Tuulikinsillalla käytetään Tapiolan designmanuaalin mukaisia kalusteita. Ydinkeskustan kävelyalueet on pitkälti kansirakenteen päällä kuten myös Tuulikinsilta, joten kohteen viheristutukset painottuvat pensas- ja köynnösistutuksiin laatikoissa. Tuulikinsillan itäpuolella on maanvaraista aluetta ja tulevan kaavan (ei vielä voimassa) mukaisesti sinne tulee isompia puita. Kohteen pyöräpysäköintialue soveltuu myös potkulaudoille.

Terveisin, Miikka Hakari
Espoon kaupunki

Visa fler svar

Lisää kaupunkivihreää

Plats för profilbild

Henrik
25. maj 2022 klockan 17.14.25

Suunnitelma vaikuttaa kohtuullisen hyvältä ja yhteyttä on sinänsä odotettu, että väliaikaisesta järjestelystä päästään eroon. Toivoisin kuitenkin, että istutusten tai kaupunkivihreän määrää lisätään suunnittelualueella. Tapiolan keskusta on melkoisen betonin ja kyseinen silta tuohon asti on myös aika karu. Istutettavien alueiden kasvattaminen tai esimerkiksi mäntyjen istuttaminen eri puolille aluetta toisi mukavasti lisää eloa alueelle. Toivottavasti siis sekä nykyisiä istutettavia alueita voitaisiin kasvattaa ja mahdollisuuksien mukaan lisätä istutettavia puita muun Tapiolan tapaan.

Plats för profilbild

@MiikkaH
1. juni 2022 klockan 15.05.18

Terve Henrik,
Tapiolan kävelykeskusta sijoittuu pitkälti kansirakenteen päälle kuten myös Tuulikinsilta, joten kohteen viheristutukset painottuvat pensas- ja köynnösistutuksiin istutuslaatikoissa. Tuulikinsillan itäpuolella on maanvaraista aluetta ja tulevan kaavan (ei vielä voimassa) mukaisesti sinne tulee isompia puita.

Terveisin, Miikka Hakari
Espoon kaupunki

Visa fler svar