Gå till innehållet

S20 Detaljplan för Söderkulla gård bostadsområde

Pratbubbla 7
7.6.2022 | Sipoon kunta
Alueelle tyypillinen maisema

Planeringsområdet är i Söderkulla, väster om Söderkulla gård, på ett avstånd av ca 1 km från centrum i riktning mot Nickby. Planområdet omfattar ca 13,2 hektar. Planeringsområdets omfattning har förminskats i samband med den fortsatta planeringen.
Syftet med detaljplanearbetet är att utveckla norra delen av Söderkulla för småhusboende. I området planeras småhusbebyggelse för cirka 150–200 nya invånare.


Under den tid då planutkastet är framlagt (16.6-26.8.2022) kan du diskutera och ställa frågor om planen i tjänsten Otakantaa.fi (dinåsikt.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna varje vecka fram till 26.8.2022.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Observera att diskussionen i tjänsten Otakantaa.fi inte ersätter ett åsikt som kan lämnas in om planen. Du kan lämna in ett skriftligt åsikt om planen till Sibbo kommuns registrering senast 26.8.2022 kl. 14:00 på adressen registrering@sibbo.fi.

Ytterligare uppgifter och planmaterial: www.sipoo.fi/S20


Basuppgifter

Publicerad: 7.6.2022

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
Kommuner:
  • Sibbo

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna