Tuomarilantien katusuunnitelmaluonnos

Pratbubbla 15
23.2.2023 | Espoon kaupunki
Bildtext

Espoon kaupunkiratahankkeeseen liittyen suunnitellaan erillishankkeena Tuomarilantien liikenteelliset muutokset sekä katuympäristön muutokset Tuomarilan aseman kohdalla. Espoon kaupunki on osallistunut suunnitteluun.

Suunnitelmat löydät alta Näytä lisätiedot , Liitteet kohdasta.


Tuomarilantie on Espoon keskukseen johtava pääkatu, jonka sijainti mukailee Helsinki-Turku-rantaradan eteläpuolta. Suunnitteluosuudella kadun eteläpuolella sijaitsee Tuomarilan asuinalue ja kadun pohjoispuolella Tuomarilan rautatieasema.

Suunnitteluosuudelta uusitaan kadun pintakerrokset, kiveykset ja reunakivilinjat sekä valaistus. Tuomarilantien eteläpuolelle rakennetaan eroteltu jalankulku – ja pyörätie. Tuomarilantien ja Tuomarilankadun liittymäalue rakennetaan kiertoliittymäksi ja aseman ympäristöä parannetaan katualueen osuudelta.

Katusuunnitelmaluonnos on kommentoitavana 27.2.- 13.3.2023 Otakantaa.fi -palvelussa. Sivustolla luonnoksesta voi esittää kommentteja ja kysymyksiä.

Lue suunnitelmasta lisää kaupungin verkkosivuilta www.espoo.fi hakusanalla ”Tuomarilantie”.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävä katusuunnitelmaehdotus asetetaan nähtäville keväällä 2023. Nähtävilläolosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.


Basuppgifter

Publicerad: 23.2.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan