Gå till innehållet

Kerro ideasi - miten sinä edistäisit kittiläläisten hyvinvointia 30 000 eurolla?

Frågetecken 54
Enkät | Kittilän kunta
Enkäten har avslutats

Kerro ideasi kittiläläisten hyvinvoinnin edistämiseen - ideoita voi jättää 15.3.2023 saakka.

Hyvinvointi voidaan ymmärtää tässä yhteydessä laajasti. Se voi tarkoittaa esimerkiksi terveyttä, viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta tai jotain muuta!

Pohdi, että onko ideasi mahdollista toteuttaa maksimissaan 30 000 eurolla? Tarkkoja hintatietoja ei ole tarpeen esittää, sillä ne tarkistetaan valmisteluvaiheessa, ennen kuin ideat asetetaan äänestykseen. Idea voi olla hyvinkin pieni (esim. muutaman tuhannen euron budjetin vaativa idea) tai suurempi, koko budjetin sitova idea. Lisäksi huomaathan, että idean tulee olla kunnan toimivallan puitteissa toteutettava.

Voit jättää ideasi nimettömänä tai antaa yhteystietosi. Kaikkien idean yhteydessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 euron arvoista lahjakorttia voittajan vapaasti valitsemaan kittiläläiseen yritykseen. Annettuja henkilötietoja käsitellään Kittilän kunnan hallinnon asiakaskyselyrekisterin tietosuojaselosteen periaatteiden mukaisesti. Lisää henkilötietojen käsittelystä Kittilän kunnassa osoitteesta: https://kittila.fi/tietosuoja-kittilan-kunnassa

Lisää osallistuvasta budjetoinnista Kittilän kunnassa voit lukea verkkosivuiltamme.

Basuppgifter

Avslutat: 15.3.2023

Bilagor

Gör en anmälan

De obligatoriska frågorna i enkäten är markerade med en asterisk (*).

Voit jättää ideasi nimettömänä tai antaa yhteystietosi. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 1 kpl 100 euron arvoista lahjakorttia voittajan vapaasti valitsemaan kittiläläiseen yritykseen.