Gå till innehållet

Nurmilinnunpuiston puistosuunnitelma

Pratbubbla 6
11.4.2023 | Espoon kaupunki

Espoon kaupunkitekniikan keskus laatii Karakallioon puistoalueelle puistosuunnitelman. Suunnitelma sisältää puistoalueet: Nurmilinnunpuisto, Nurmilampi, Nurminiitty ja Rastaskukkula. Puistoalueen toimintoja järjestellään uudelleen, leikkipaikka siirretään, sen lisäksi puistoon suunnitellaan uusia puistoraitteja, ulkoliikuntapaikka sekä pelialue.


Alueen valaistusta uusitaan. Leppälinnunpolulta on tarkoitus rakentaa kapeahko valaisematon reitti Nurmilinnunpuistoon. Puistoalueelle jää paljon metsää, puustoa kaadetaan vain siltä osin, kuin uudet toiminnot sen vaativat.

Puistoalue on kaavassa merkitty VP-alueeksi. Kaava mahdollistaa sijoittaa alueelle pallokentän, leikkipaikan sekä uusia puistoraitteja. Puistoalueella on nykyisin leikkipaikka sekä Nurminiitynreitti niminen valaistu puistoraitti.

Uusi leikkipakka tulee sijoittumaan Nurminiitty nimiselle puistoalueelle, tarkoitus on suunnitella pienille ja vähän isommille lapsille erilliset leikkipaikat. Pienten lasten puoli aidataan. Ulkoliikunta- ja pelialue on sijoitettu Nurmilinnunpuisto nimiselle puistoalueelle.

Kommentit suunnitelmaluonnokseen voi jättää otakantaa.fi palveluun 12.-26.4.2023 välisenä aikana.

Suunnitelma tulee lisäksi nähtäville kaupungin nettisivuille espoo.fi, hakusana ”Nurmilinnunpuisto”.

Katso suunnitelman esittelyvideo alta.
Basuppgifter

Publicerad: 11.4.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #miljö och natur
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan