Nissinpuisto katusuunnitelmaluonnos ja Hepmortinniitty puistosuunnitelmaluonnos

Pratbubbla 10
15.5.2023 | Espoon kaupunki
Bildtext

Espoon Kaupunkitekniikan Keskus laatii Nissinpuiston kadun ja sen yhteyteen tulevan LP-alueen katusuunnitelman ja Hepmortinniitylle tulevan Hepmortinreitin puistoraitin puistosuunnitelman.

Suunnitelmat löydät alta Näytä lisätiedot , Liitteet kohdasta.


Nissinpuisto-niminen katu ja Hepmortinreitti (puistoraitti) sijaitsevat Hepmortinrinteen ja Vantinkulma-Nissinmäen asemakaava-alueilla. Em. asemakaava-alueet sijaitsevat Espoossa, Vanttilan kaupunginosassa. Uuden asemakaavan perusteella on Nissinpuiston katujärjestelyt suunniteltu uusiksi.

Nissinpuiston kadun suunnittelussa kehitetään kadun liikenteellisiä ja turvallisuuteen liittyviä ratkaisuja. Kadun pohjoispäätyyn suunnitellaan henkilöautojen kääntöpaikka. Asemakaavan mukaiselle LP-alueelle suunnitellaan yleinen henkilöautojen pysäköintialue

issinpuiston ja Laitniementien välissä olevalle puistoalueelle suunnitellaan puistoraitti. Osa Hepmortinreitistä sijoittuu myös asemakaavattomalle alueelle. Raitti toteutetaan idässä olevan Nissinlaaksonreitin jatkeeksi ja Laitniementiellä raitti yhdistyy Kauklahdenväylän alikulkuun. Raitti toteutetaan kivituhkapintaisena, 3,5 metriä leveänä sekä valaistuna. Raitin viereen suunnitellaan tilavaraus hiihtoladulle.

Katu- ja puistosuunnitelmaluonnokset ovat kommentoitavana maanantaina 15.5.2023 alkaen Otakantaa.fi -palvelussa. Sivustolla luonnoksesta voi esittää kommentteja ja kysymyksiä kahden viikon ajan sunnuntaihin 28.5.2023 asti. Saatuihin kommentteihin vastataan kootusti otakantaa.fi palveluun.

Lue suunnitelmasta lisää kaupungin verkkosivuilta www.espoo.fi hakusanalla ”Nissinpuiston katu ja Hepmortinreitin puistoraitti”.

Luonnosvaiheen jälkeen viimeisteltävät katu- ja puistosuunnitelmaehdotukset asetetaan nähtäville. Nähtävilläolosta ilmoitetaan erikseen asianosaisille kirjeitse.Basuppgifter

Publicerad: 15.5.2023

Ägare: Kontaktpersoner:
Teman:
  • #boende och byggnadsverksamhet
  • #miljö och natur
  • #trafik
Kommuner:
  • Esbo

Bilagor

Gör en anmälan