4. Kysely henkilöille, jotka EIVÄT OLE ITSE OTTANEET KORONAROKOTETTA (Covid-19), mutta KOKEVAT OIREITA ollessaan koronarokotettujen läheisyydessä

Frågetecken 1100
Enkät | Suomen Terveysjärjestö STJ ry
Enkäten har avslutatsKYSELY KORONAROKOTTEIDEN (COVID-19) MAHDOLLISISTA HAITTAVAIKUTUKSISTA HENKILÖILLE, JOTKA EIVÄT OLE ITSE OTTANEET KORONAROKOTETTA, MUTTA KOKEVAT OIREITA OLLESSAAN KORONAROKOTUKSEN OTTANEIDEN LÄHEISYYDESSÄ


Tällä kyselyllä Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n Rokotejaosto haluaa selvittää koronarokottamattomien kansalaisten kokemia oireita, jotka ilmenevät koronarokotettujen läheisyydessä.

Suomen Terveysjärjestö STJ ry on saanut yhteydenottoja henkilöiltä, jotka eivät ole itse ottaneet koronarokotteita, mutta saavat oireita ollessaan koronarokotetun tai -rokotettujen läheisyydessä.  Tietääksemme viranomaiset tai terveydenhuollon ammattihenkilöt eivät ole huomioineet koronarokottamattomien kärsimiä oireita, joita heillä ilmenee koronarokotettujen läheisyydessä. Suomen Terveysjärjestö STJ ry on päättänyt tehdä tämän otakantaa.fi -kyselyn selvittääkseen ongelman laajuutta.


MIKÄLI OLET ITSE KORONAROKOTTAMATON, MUTTA KOET OIREITA OLLESSASI KORONAROKOTTEITA OTTANEIDEN LÄHEISYYDESSÄ, VASTAA TÄHÄN KYSELYYN.


Tämän kyselyn toteuttaa Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n Rokotejaosto. Rokotejaostoon kuuluu asiantuntijoina lääkäreitä, tutkijoita ja muita terveydenhuollon ammattilaisia Suomesta ja ulkomailta, sekä oikeudellisena asiantuntijana lakimies.

Kyselytutkimuksen tulokset tullaan toimittamaan asianomaisille viranomaisille, päättäjille ja kansanedustajille, sekä tutkijoiden käyttöön.

Kooste kyselyn tuloksista julkaistaan kyselyn päätyttyä Suomen Terveysjärjestö STJ ry:n nettisivuilla ja somekanavissa. Kyselyn tuloksista tehdään myös lehdistötiedote.


© Suomen Terveysjärjestö STJ ry 2023


Basuppgifter

Avslutat: 15.9.2023

Bilagor

Gör en anmälan

De obligatoriska frågorna i enkäten är markerade med en asterisk (*).

Det här fältet är obligatoriskt.
Det här fältet är obligatoriskt.
SYDÄMELLINEN KIITOS VASTAUKSISTASI!
Voit vastata myös kyselyyn 3, jossa selvitetään koronarokottamattomien kansalaisten koronatautiin sairastumista, koronataudin aiheuttamia oireita ja taudin vakavuutta, sekä kansalaisten kokemuksia siitä, miten heihin on suhtauduttu ja ovatko he kokeneet syrjintää koronaepidemian aikana, kun he eivät ole ottaneet COVID-19 rokotuksia.