Osallistu ideahakuun - mihin käyttäisit 20 000 euroa vuonna 2024?

Frågetecken 69
Enkät | Tornion kaupunki
Enkäten har avslutats

Osallistuvan budjetoinnin ideahaku 2024

Ideahaussa keräämme kuntalaisia ehdotuksia osallistuvan budjetoinnin 20 000 euron suuruisen määrärahan käyttämisestä.

Osallistuvan budjetoinnin puitteissa tehtyjen toimenpiteiden tulee edistää torniolaisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä kaupungin viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä ja elinvoimaa. Jotta esittämäsi idea voi edetä kuntalaisäänestykseen, sen on myös noudatettava osallistuvan budjetoinnin periaatteita. Tutustuthan siis edellisellä sivulla kuvattuihin periaatteisiin huolellisesti ennen kuin täytät osallistumislomakkeen.

Toimi näin

Pohdi ensin, liittyykö ideasi 1) asumiseen ja ympäristöön, 2) kulttuuriin ja vapaa-aikaan, 3) varhaiskasvatukseen ja opetukseen, 4) hallintoon ja päätöksentekoon vai 5) työhön ja elinkeinoihin.

Osallistuvan budjetoinnin määrärahalla voidaan tehdä kertahankintoja. Onko oma ideasi tällainen? Muistathan ideaa muotoillessasi, että osallistuvan budjetoinnin määrärahaa ei voi käyttää esimerkiksi kokonaan uuden palvelun perustamiseen, henkilöstön palkkakuluihin tai sellaiseen investointiin, josta aiheutuu merkittäviä jatkokustannuksia myös tulevina vuosina.

Tee konkreettinen ehdotus ja perustele se hyvin. Kuvaile, mitä haluaisit saada ideallasi aikaan (tavoite). Pohdi myös, millaisia myönteisiä vaikutuksia ideallasi olisi (vaikuttavuus) ja kenen elämään vaikutukset kohdistuisivat (kohderyhmä).

Kiitos osallistumisestasi!

Basuppgifter

Avslutat: 1.10.2023

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

De obligatoriska frågorna i enkäten är markerade med en asterisk (*).

Mihin käyttäisit 20 000 euroa vuonna 2024?
Valitse sopiva vaihtoehto listasta.
Det här fältet är obligatoriskt.
Kuvaile tässä ideasi mahdollisimman konkreettisesti. Muista, että osallistuvan budjetoinnin määrärahaa voi käyttää ainoastaan kertaluonteisiin hankintoihin.
Det här fältet är obligatoriskt.
Kuvaile tässä ideasi tavoitteita ja vaikuttavuutta.
Det här fältet är obligatoriskt.
Kuvaile tässä ideasi kohderyhmää.
Det här fältet är obligatoriskt.
Täytä yhteystietosi
Det här fältet är obligatoriskt.
Det här fältet är obligatoriskt.
Svaret måste vara en siffra.
Vahvista ikäsi
Alle 13-vuotiaat eivät voi ilmoittaa omia henkilötietojaan ilman huoltajan suostumusta (Tietosuoja-asetus 2016/679, artikla 8). Alle 13-vuotiaat voivat osallistua ideahakuun yhdessä huoltajan kanssa siten, että lomakkeelle täytetään huoltajan yhteystiedot.
Det här fältet är obligatoriskt.
Osallistutko arvontaan?
Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista.
Det här fältet är obligatoriskt.