Gå till innehållet

Onko poliisien määrä väkilukuun suhteutettuna Suomessa pieni vai suuri?

Pratbubbla 7
Diskussion | Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Diskussionen har avslutats

Tavallisen kohteliaan netiketin lisäksi tässä keskustelussa käytetään kahta erityistä sääntöä, joiden mukaan puheenvuoroja moderoidaan.

  1. Keskustelun tarkoitus on löytää mahdollisimman täsmällinen ja perusteltu vastaus keskustelun lähtökohtana olevaan kysymykseen. Jos puheenvuoro ei auta vastaamaan kysymykseen, se merkitään leimalla "Ei liity asiaan" ja saatetaan poistaa.
  2. Kun esität väitteitä, perustele ne huolellisesti ja käytä viittauksia luotettaviin tietolähteisiin. Viittaaminen ei ole pakollista, mutta päätelmissä ei juuri anneta arvoa perustelemattomille väitteille.

YHTEENVETO

poliiseja on vähän ja olkaamme siitä ylpeä: Poliiseja vähän muihin maihin verrattuna, mikä on hyvä asia. http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/Police-officers
J.K.: Suomessa poliiseja arvostetaan ja kunnioitetaan, mikä on hyvä asia. Poliiseja tarvitaan lisää.
vähän: Poliiseja tarvitaan lisää.
Vähän on: Poliiseja tarvitaan lisää.
Juz0: Poliiseja vähän muihin maihin verrattuna ja heihin luotetaan, mikä on hyvä asia.
female1957: Poliiseja tarvitaan lisää, eritoten syrjäseuduille.

Basuppgifter

Avslutat: 3.3.2016

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

poliiseja on vähän ja olkaamme siitä ylpeitä

Plats för profilbild

jusu
2. mars 2016 klockan 14.56.27

Poliiseja näyttäisi Suomessa olevan melko vähän kansainvälisesti verrattuna, mutta enpä muuttaisi maihin, jossa niitä on eniten.
http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/Police-officers

Plats för profilbild

J.K.
2. mars 2016 klockan 21.01.31

Esimerkiksi Saksassa ollaan jo siinä tilanteessa, että yksi poliisipartio pelkää mennä vastaanottokeskukseen selvittämään turvapaikanhakijoiden keskinäisiä ongelmia, koska suuret ihmismassat uhkaavat myös poliiseja.

En halua sellaista tilannetta Suomeen, että tänne tulevat turvapaikanhakijat saavat sen käsityksen, ettei suomalaista poliisia tarvitse uskoa. eikä heitä tarvitse kunnioittaa, etenkään, jos poliisipartiossa on nainen.

Mieluummin soisin sitäpaitsi, että kuulisimme myös saksalaisia poliiseja, niin tietäisimme, mikä täällä on edessä, jos kaikkien annetaan vapaasti liikkua Euroopassa. Tarvitsemme lisää poliiseja.