Gå till innehållet

Kuparipolun katusuunnitteluhanke

Pratbubbla 3
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 15.4.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Ajoyhteyttä Kuparipolun pohjoispäädyssä ei pidä sulkea

Plats för profilbild

@LauraVR
1. april 2021 klockan 19.16.07

Kuparipolun päällystäminen ja reunusten kivetys kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Kuparipolkua ei kuitenkaan missään nimessä pidä sulkea pohjoispäädystä (Kuurintorpantien liittymä) poistamalla nykyinen ajoyhteys. Tien alkupääty Hopeatien risteyksessä on hyvin jyrkkä ja kapea. Autoliikenne suuntaa lähes poikkeuksetta Kuurintorpantielle ja ajoyhteyden poistaminen lisäisi noin kilometrin turhaa ajoa kiertämisen vuoksi. Suosittelen päättäviä tahoja käymään paikan päällä toteamassa tilanne, jota karttapiirros ei havainnollista riittävän hyvin. Ehdotan että ajoyhteys Kuurintorpantielle säilytetään nykyisellään ja Kuparipolun pohjoispäätyyn lisätään liikennemerkki kieltäen läpiajon, mutta sallien autoliikenteen Kuparipolun tonteille, sekä huoltoajon.