Puistosuunnitelman kommentointi

Pratbubbla 15
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 21.1.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Tehkää hienoa

Plats för profilbild

Viv
11. januari 2021 klockan 10.00.19

Ei mitään luonnontilaisia ryteiköitä kuten Piilipuunpolulla on ojan varressa, vaan kukkia, vaahteroita, tammia, kunnon nätti puisto. Piknik-penkit ja roskikset ois hyvä myös olla.

Plats för profilbild

Tien nimet oikein kiitos.
11. januari 2021 klockan 21.52.35

Toivoisin, että kaupunki osaisi kirjoittaa oikeaoppisesti "Väli-Henttaan tie", kuten tien nimi on, eikä Väli-Henttaantie. Kieliopillisesti oikea versio on väärin, mutta niin se nyt vain kirjoitetaan. Eli korjaisitteko tuon suunnitelmistanne kiitos alkuun!