Gå till innehållet

Puistosuunnitelman kommentointi

Pratbubbla 15
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 21.1.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Puistosuunnitelma

Plats för profilbild

Henttaalainen
11. januari 2021 klockan 13.17.11

Kun Henttaan puron linjausta muutetaan ja tuodaan lähelle nykyisiä omakotitalotontteja, niin toivottavasti jälki on parempaa kuin Suurpellossa. Nykyinen Suurpellon mutaoja on kesäisin kamalassa kunnossa, haiseva mutainen rapakko. Hoitoa ei ole, kun tehdään asustusten ja ulkoilureittien viereen uusia veden ohjauksia, niin niitä ei voi jättää ikuisesti "luonnontilaan". Tuurinniityn puiston Tuurinlaakson suunnitelmat näyttää hyvältä, kunhan ei toteutuksen jälkeen jätetä hoitamatta.
Parkkipaikkana pidetty hiekkakenttä on hyvä saada siistiksi puistoalueeksi.