Gå till innehållet

Puistosuunnitelman kommentointi

Pratbubbla 15
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 21.1.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Kiitokset ja vastaukset palautteeseen

Användarens profilbild - NikoRiepponenEspoo

@NikoRiepponenEspoo
2. februari 2021 klockan 10.11.50

Kiitämme tulleista palautteista Tuurinniityn puistosuunnitelman luonnoksesta Otakantaa.fi-sivuilla. Palautteita tuli yhteensä 14.
Kommentointiaika oli 11.1.2021- 22.1.2021.

Puistoraitin reunat maisemoidaan molemmilla puolilla istuttamalla erilajisia puita. Varsinaisia kukkivia kasveja ei istuteta metsikköön, vaan metsänpohjan oma kasvillisuus saa kehittyä. Muutama puulaji voi olla kukkiva kuten pihlaja.

Puistossa on runsaasti lahopuita. Lahopuut jätetään puistoon koska niiden vaikutus metsäluonnon monimuotoisuusuuteen on tärkeä. Jätettävät lahopuut siirretään kokonaisuuteen sopiville kohdille.

Penkkejä ei asenneta tälle pienelle/lyhyelle osuudelle, mutta Tuurinlaakson puistoalueelle tulee penkkejä.
Roska-astia asennetaan puistoraitin yhteyteen.

Väliniityn ja Väli-Henttaan tien risteyksessä oleva kalliokumpare, ja siellä oleva kasvillisuus pyritään säästämään suurilta osin siirtämällä Väli-Henttaan tien katusuunnitelmassa esitetty jalkakäytävä hieman länteen. Espoon kaupunki ei ole toteuttamassa lähitulevaisuudessa Väli-Henttaan tien katusuunnitelmaa ja kalliokumpare säilyy näin toistaiseksi kokonaisuudessaan.

Pienelle hiekkakentälle ei tule pysäköintiä, sillä hiekkakenttä on suurimmalta osaltaan kaavoitettu puistoksi. Hiekkakenttä maisemoidaan ja alueelle istutaan muutamia puita, esim. mäntyjä ja pihlajia.

Pysäköintiin liittyen tuli useampi palaute ja valitettavasti emme tässä puistosuunnitelmassa voi ratkaista ongelmaa. Pysäköintiin liittyviä toivomuksia on mahdollista esittää kaavoittajille esim. Suurpelto V kaavoituskohteessa. Alla linkki asemakaavasivuille:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Asuminen_ja_ymparisto/Kaavoitus/Asemakaava/Asemakaavoituskohteet/Matinkyla/Suurpelto_V_330700

Tässä vaiheessa päivitetään ja hyväksytään suunnitelma. Virallinen suunnitelma tulee esille kaupungin Puistohanke-sivuille helmikuussa 2021.

Lisätietoja antaa suunnitteluhortonomi Karin Nielsen, karin.nielsen@espoo.fi