Gå till innehållet

Ställ frågor och diskutera planerna

Pratbubbla 102
Diskussion | Sipoon kunta
Diskussionen har avslutats

Under den tid då planerna är framlagda (15.1–15.2.2021) kan du diskutera och ställa frågor om planerna i tjänsten Dinåsikt.fi (Otakantaa.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna i mån av möjlighet redan under påseendetiden.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Ifall du inte vill att din respons är synlig för andra (t.ex. om den innehåller personuppgifter) kan respons också lämnas in direkt till planläggaren (frågor) och till Sibbo kommuns registratur (åsikter) senast 15.2.2021. Respons samlas in även via en kartenkät.

Kontaktuppgifter och planmaterial hittas på planernas webbsidor:

Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

NG8

Plats för profilbild

@N
15. januari 2021 klockan 20.22.23

Tämä kaavasuunnitelma on kamalaa katsottavaa.
Te yritätte tuhota Nikkilän ainoan kunnollisen virkistysalueen, kyseessä on viihtyisä, rauhallinen ja erittäin helppokulkuinen paikka.
Olette tekemässä tästä Korson kaltaista betonilähiötä ja sen myötä katoaa moni sellainen asia, minkä takia paikalliset täällä viihtyy.
Kaavoittajia ja suurinta osaa kuntapoliitikoista ei kiinnosta nykyisten asukkaiden mielipide, se on tullut jo aiemmin selväksi. Te teette näitä kyselyitä muodollisessa merkityksessä.
Sipoo ei enää edes yritä satsata laatuun, väljyyteen ja omaleimaisuuteen, te olette rakentamassa alueesta samanlaisen lähiön mitä löytyy naapurikunnista ja isoista kaupungeista. Teille näyttää olevan tärkeintä kasvu hinnalla millä hyvänsä.
Termi ”puutarhamainen pikkukaupunki” ei muuta sitä tosiasiaa, että olette viemässä erittäin suosittua ja viihtyisää ulkoilualuetta pois, että saatte kerrostaloja tilalle.
Junayhteys on vitsi, Sipoo laittaa rahaa jo pelkkään bussiyhteyteen mittavia summia, eikä julkista liikennettä käytä kuin harvat.
Jos junayhteys tulee, sillä pääsee harvakseltaan Keravalle. Kuka sinne haluaa?
Sipooseen ei muuteta kasvavien kerrostalolähiöiden takia, vaan ihan muista syistä, mutta sehän ei korruptoituneita poliitikoita pahemmin kiinnosta.