Gå till innehållet

Ställ frågor och diskutera planerna

Pratbubbla 102
Diskussion | Sipoon kunta
Diskussionen har avslutats

Under den tid då planerna är framlagda (15.1–15.2.2021) kan du diskutera och ställa frågor om planerna i tjänsten Dinåsikt.fi (Otakantaa.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna i mån av möjlighet redan under påseendetiden.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Ifall du inte vill att din respons är synlig för andra (t.ex. om den innehåller personuppgifter) kan respons också lämnas in direkt till planläggaren (frågor) och till Sibbo kommuns registratur (åsikter) senast 15.2.2021. Respons samlas in även via en kartenkät.

Kontaktuppgifter och planmaterial hittas på planernas webbsidor:

Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Kartanon keskuksen asemakaava (NG8)

Plats för profilbild

@Jenni1
15. januari 2021 klockan 23.19.43

Kaavasuunnitelma on surullista luettavaa.
Ettehän te nyt voi tuhota kuntalaisten erittäin rakasta ja paljon käytettyä ulkoilualuetta.
Tuollaisia isoja ja viihtyisiä ulkoilualueita on erittäin harvassa paikassa enää, älkää tätä pilatko rakennuksilla!
Sipooseen on viime vuosina rakennettu järkyttävä määrä kerrostaloja. Miksi Sipooseen pitää yrittää väkisin tehdä ongelmalähiöitä sen sijaan, että satsattaisiin perinteiseen tyyliin ja suosittaisiin tilavia omakotitontteja ja viihtyisiä virkistysalueita?Lapsiperheet mielellään muuttaisivat omakotitaloihin tilaville tonteille, jota ympäröi kaunis luonto, ei kerrostalokeskittymät ole mikään silmiä hivelevä komeus ja vetovoima.

Sitten Nikkilä-Kerava junayhteyteen. Mikä pakkomielle joillakin kunnanvaltuutetuilla nyt on tuohon henkilöjunaliikenteeseen?
Sipoossa kuljetaan pääosin omalla autolla.
Harvaa ensin kävelee/ajaa autolla asemalle, siitä pääsee Keravalle ja sitten pitäisi vaihtaa toiseen julkiseen kulkuvälineeseen, että pääsee jatkamaan matkaa.
Matka on todella työläs, aikaa vievä ja epäkäytännöllinen.
En usko, että junayhteys on millään muotoa kannattava, mutta laskun maksaa pääosin sipoolaiset tästä järjettömyydestä, mitä kunnanvaltuutetut nyt ovat tekemisen puutteessaan keksineet.
Sipoolla on vielä jotain ainutlaatuista verrattuna moneen muuhun kuntaan, älkää nyt hyvänen aika tehkö tällaista virheliikettä.