Gå till innehållet

Ställ frågor och diskutera planerna

Pratbubbla 102
Diskussion | Sipoon kunta
Diskussionen har avslutats

Under den tid då planerna är framlagda (15.1–15.2.2021) kan du diskutera och ställa frågor om planerna i tjänsten Dinåsikt.fi (Otakantaa.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna i mån av möjlighet redan under påseendetiden.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Ifall du inte vill att din respons är synlig för andra (t.ex. om den innehåller personuppgifter) kan respons också lämnas in direkt till planläggaren (frågor) och till Sibbo kommuns registratur (åsikter) senast 15.2.2021. Respons samlas in även via en kartenkät.

Kontaktuppgifter och planmaterial hittas på planernas webbsidor:

Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Dags att tänka om?

Plats för profilbild

@elias_kot
14. februari 2021 klockan 20.23.04

Att vi skulle leva i en post-satirisk värld håller jag inte med om. Det verkar ju bara som om satiren flyttat till kommunplaneringen nuförtiden, i stället för att bo kvar i litteraturen. För att läsa det här som ett seriöst förslag bidrar ju bara till att man tappar tron på mänskligheten i största allmänhet. Fruktansvärt att skåda. Det väsentliga i frågan har redan tagits upp av flera olika vältaliga viljor här i tråden, men man undrar ju verkligen varför det är så tyst från politikernas sida? Var gömmer de sig medan tjänstemän får den otacksamma uppgiften att urinera i en burk och sälja det som honung? Min familj hade som mål att flytta tillbaka till mina barndomstrakter under det kommande året, men nu undrar jag verkligen varför vi skulle vilja flytta till en kommun som så uppenbart arbetar emot invånarnas välbefinnande och vilja? Nickby lär det i varje fall inte bli, som det ser ut just nu. Den föreslagna "trevliga" visionen är inte förenlig med den verklighet som jag vill att mina barn växer upp i.