Gå till innehållet

Ställ frågor och diskutera planerna

Pratbubbla 102
Diskussion | Sipoon kunta
Diskussionen har avslutats

Under den tid då planerna är framlagda (15.1–15.2.2021) kan du diskutera och ställa frågor om planerna i tjänsten Dinåsikt.fi (Otakantaa.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna i mån av möjlighet redan under påseendetiden.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Ifall du inte vill att din respons är synlig för andra (t.ex. om den innehåller personuppgifter) kan respons också lämnas in direkt till planläggaren (frågor) och till Sibbo kommuns registratur (åsikter) senast 15.2.2021. Respons samlas in även via en kartenkät.

Kontaktuppgifter och planmaterial hittas på planernas webbsidor:

Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Laaksosuontien itäpuolen maanomistajat

Plats för profilbild

@Mos
14. februari 2021 klockan 21.34.20

Yhdyn myös maanomistajien mielipiteeseen tässä asiassa. Asumme perheeni kanssa Degerberg "vuoren " kupeessa ja järkytyimme luettuamme mitä sinne suunnitellaan. Sen sijaan,että halutaan käytännössä pilata hieno metsäalue kuntoradalla niin keskityttäisiin jo olemassa olevien kuntoratojen parantamiseen, jos nyt joku haluaa kuntoradalle mennä. Ihmiset osaavat kyllä kuntoilla ilman kuntoratojakin. Näköalatorni... hihhih, siitä 15 metrin tornista voi katsella samalla korkeudella olevia puunrunkoja. Ei kehitys ole sitä että rakennetaan kaikenlaista mitä ei todellakaan välttämättä tarvita milloin milläkin syyllä. Alueella on myös lintuja sekä muita eläimiä mm. kauriita, peuroja, kettuja, näätiä, ym. Suunnitelmissa täytyisi ottaa huomioon myös se että lähialueella asuu isomäärä ihmisiä joille Degerbergin olemassa oleva tilanne on virkistysarvona täysin tyydyttävä. Olisi sääli jos näiden hienojen luonnoneläimien sijasta joutuisi katselemaan jotain aivan muuta. Vaikuttaa vähän siltä että suunnitelma on tehty hyvin hätiköidysti sen enempiä miettimättä ja maanomistajia kuulematta.