Ställ frågor och diskutera planerna

Pratbubbla 102
Diskussion | Sipoon kunta
Diskussionen har avslutats

Under den tid då planerna är framlagda (15.1–15.2.2021) kan du diskutera och ställa frågor om planerna i tjänsten Dinåsikt.fi (Otakantaa.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna i mån av möjlighet redan under påseendetiden.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Ifall du inte vill att din respons är synlig för andra (t.ex. om den innehåller personuppgifter) kan respons också lämnas in direkt till planläggaren (frågor) och till Sibbo kommuns registratur (åsikter) senast 15.2.2021. Respons samlas in även via en kartenkät.

Kontaktuppgifter och planmaterial hittas på planernas webbsidor:

Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Rinnakkaistodellisuus

Plats för profilbild

@ABj
15. februari 2021 klockan 10.09.55

Koko ehdotus kielii dogmaattisen retardismin muodosta jota ei ihan joka päivä kohtaa. Tämä todistaa jälleen miksi historia on mielenkiintoisempaa kuin kaunokirjallisuus koska kirjailija ei voi keksiä tällaisia aivokäpyjä, mikään kustantaja ei ainkaan sitä tukisi juttelematta ensin kirjailijan hoitajan kanssa.

Tässä ehdotetaan samanlaista yhteiskuntaa mitä Vantaa jo toivoo että olisivat jättäneet suunnittelupöydän alla olevaan tietosuojaroskikseen. Uusi Kivistö rakennettiin vanhaan kylämaiseen ympäristöön ja puhtaasti Pisararadan varralle. Lopputulos on pysäköintipaikkaton alue missä auto on perusedellytys mutta niitä ei saa mihinkään. Palveluita ei ole joten kaiken pitää hakea muualta, junalla, jotka ei kulje, ja jos kulkeekin niin ei ainakaan IKEA:lle, Jumboon tai mihin ihminen nyt haluaakin suunnata nokkaansa työmatkojen ulkopuolella.

Työmatkaliikenteen varaan suunniteltu ratahanke kertoo minulle vain sen että suunnittelijat/rummuttajat/päättäjät eivät ole joko tutkiskelleet kuumeuniaan ihan loppuun asti tai sitten heitä ei kiinnosta lainkaan. Junallako pitäisi viedä lapset harrastuksiin Suurmetsään ja kuljettaa sohvat Varistosta? Kävelenkö talvipakkasilla kilometrejä junaseisakille ja odotan junaa mikä ehkä tulee? Haluaisin nähdä tässä vähän rakentavaa johtavuutta esimerkeillä ja ehdotankin että kunnantalon pysäköinnit muutetaan virkistysalueiksi, koska eihän Teknisen lautakunnan jäsenet käytä autoa, eihän?

Ja sitten varsinaiseen naurukohtauksen aiheutaneen suunnitelmaan: Korjataan ongelmaa mikä ei ole luomalla korjaamattomissa olevaa ongelmaa - Puretaan/tuhotaan olemassa olevaa ja rakastettua virkistysaluetta ja luvataan tilalle suunnitelmaa mitä ei voida toteuttaa.

Mutta ei hätää, kyllähän Degervuoren 45° nousulla olevaa rinnettä voidaan tasata ilman maanomistajien lupaa ja tehdä siitä liikuntarajoitteisillekin sopivaa ulkoilualuetta. Ja kaikille Nikkilän länsipuolella asuville jotka miettivät että autollako pitäisi nyt mennä pururadalle, heillekin on vastaus: Kohta pääsee junalla!