Gå till innehållet

Ställ frågor och diskutera planerna

Pratbubbla 102
Diskussion | Sipoon kunta
Diskussionen har avslutats

Under den tid då planerna är framlagda (15.1–15.2.2021) kan du diskutera och ställa frågor om planerna i tjänsten Dinåsikt.fi (Otakantaa.fi). Planläggaren följer med diskussionen och svarar på frågorna i mån av möjlighet redan under påseendetiden.

Responsen beaktas i mån av möjlighet i planeringen, och ett sammandrag av responsen bifogas till planen och ges beslutsfattarna för kännedom.

Ifall du inte vill att din respons är synlig för andra (t.ex. om den innehåller personuppgifter) kan respons också lämnas in direkt till planläggaren (frågor) och till Sibbo kommuns registratur (åsikter) senast 15.2.2021. Respons samlas in även via en kartenkät.

Kontaktuppgifter och planmaterial hittas på planernas webbsidor:

Basuppgifter

Avslutat: 15.2.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Muuttoaikeet jäihin?

Plats för profilbild

@HkmM
15. februari 2021 klockan 22.15.29

Harkitsemme vakavasti muutavamme synnyinpaikkakunnalleni Sipooseen, vieläpä Nikkilään.
Asumme uudella miellyttävällä vehreällä pientaloalueella Espoon ja Helsingin rajalla, mutta kaipaamme väljempää asumista ja parkkipaikkoja vieraille. Ajattelimme että Nikkilä olisi ratkaisu.
Eipä nyt vaikuta siltä. Esimerkiksi mielestämme arvokas jokilaakson alue on jo pilattu huonolla suunnittelulla ja huolimattomalla viimeistelyllä.
Mitä tämä povaa nikkilän kartanon suunnitelmalle?
Hoitakaa nyt asia kerrallaan kunnolla maaliin enneuni aloitatte uutta suunitelmaa.
Mitä junayhteyden tulee, niin toki on järkevää pitää se optiona tulevaisuudessa, mutta se että kiireessä kaavoittaa alueen vain sen tähden että saisi junayhteyden jota harva tulisi käyttämään? Siis oikeasti, junayhteys joka on hitaampi ja joustamattomampi kuin bussi?
Enpä tiedä, jotenkin tulee Kivistön epäonnistuminen mieleen.
Suunnitelkaa niin, että saisimme pihan, parkkipaikkoja, väljyyttä ja vehreyttä. Lisäksi valokuidun ja omistustontin( miksi ihmeessä Sipoon kunta vuokraa omakotitalotontteja!?) Ennen sitä emme näe syytä kiikuttaa muuttokuormaa ja veroeurojamme Sipooseen.