Gå till innehållet

Oravametsän leikkipaikka

Pratbubbla 21
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 22.3.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Kiipeilyteline

Plats för profilbild

Mia
9. mars 2021 klockan 7.28.33

Hei, leikkipuisto on harvoja alueella säilytettäviä puistoja, joten olisi hienoa jos myös isommat lapset olisi huomioitu jollain kiipeilytelineellä. Nykyisin sokkelo ja kuntoiluteline ovat olleet meidän eskarilaisen suosiossa.

Olemme myös pitäneet puiston aitaamattomuudesta ja se on mahdollistanut esimerkiksi piiloleikit puiston ympäristössä.

Plats för profilbild

Timo Pesonen
9. mars 2021 klockan 13.50.16

Moi,

on erinomaista, että leikkipaikkaa kehitetään luonnonmukaisena. Alueella kasvaa upeita mäntyjä.

Sinne sopii hyvin kiipeilyteline. Voisiko paikalle lisätä vielä muita liikuntalaitteita. Sellaisia luontoon sopivia tasapainoilulankkuja ja ketteryyttäkehittäviä välineitä? Näissä voisivat vanhemmatkin harjoitella, kun pienemmät lapset leikkivät hiekkalaatikolla.

Kuntoliluvälineitähän on lähellä olevassa urheilupuistossa, mutta tässä voisi olla myös jotakin kevyttä luontoon sopivaa.

Plats för profilbild

Heidi Maaria
9. mars 2021 klockan 18.46.23

Aivan erinomaisia ideoita Timolla!

Olen samaa mieltä: nykyisellään puisto palvelee parhaiten pieniä lapsia ja isommille on liian vähän tarjontaa. Kiipeilyteline olisi paljon parempi kuin keinut, sillä se jaksaa kiinnostaa pidempään ja siinä on vähän enemmän haastetta isomille kuin keinuissa. Nykyiset neljä keinua ovat ihan riittäviä tässä pienessä puistossa. Vanhempien aktivointi on myös loistoidea, sillä pienten lasten kanssa ei tosiaan voi oikein lähteä Urheilupuistoon kuntoilemaan, mutta ulkoilun lomassa voisi itsekin jotain treenailla.

Labyrintti on monille pienille superhauska erikoisuus, sen soisi säilyvän. Isommatkin jaksavat leikkiä vielä siinä hippaa, joten ei ole vain ihan pikkuisten käytössä.

26. mars 2021 klockan 8.27.22. Svaret har tagits bort.