Gå till innehållet

Oravametsän leikkipaikka

Pratbubbla 21
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 22.3.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Jokaiselle jotakin puistomaisuus säilyttäen

Plats för profilbild

Maaria Klemola
9. mars 2021 klockan 22.39.54

Toiveita ja huomioita
- mikäli junaleikkiteline joudutaan korvaamaan uudella, toivon että se soveltuu nykyiseen tapaan pienille lapsille. Matalat rappuset ovat antaneet iloa ja pystyvyyden tunteen, kun kävelytaidotonkin on päässyt itse sinne kiipeämään
- nykyisten leuanvetotankojen kohdalla voisi olla kivoja juttuja isommille, esim. kapea tolppamainen karuselli, maahan upotettu trampoliini?
- Voisiko puisto olla edelleen aitaamaton, kun se ei ole välittömästi ajoradan vieressä? Näin se olisi nykytapaan saumaton osa ympäröivää puistoa
- alueella on ainakin nyt paljon kaneja, onhan tämä huomioitu istutuksissa
- ylipäänsä toivon metsä-/puistomaisuuden säilymistä. Tässä puistossa on poikkeuksellisen hyvin varjoa myös kesän paahteessa

26. mars 2021 klockan 8.31.57. Svaret har tagits bort.