Gå till innehållet

Oravametsän leikkipaikka

Pratbubbla 21
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 22.3.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Luonnonmukainen "junapuisto"

Plats för profilbild

Linnea
17. mars 2021 klockan 11.28.05

Komppaan aikaisempia mielipiteitä eli:

Aitaa ei tässä tarvita, elleivät määräykset vaadi; lähellä ei ole liikenneväyliä (kustannussäästö, joka voidaan käyttää laitteisiin). Leikkivälineet olisivat ikään kuin luonnon ja kasvillisuuden lomassa (”Metsäpuisto” kuten kaavamääräyskin edellyttää).
Keinut eivät ole välttämättömiä, kun niitä on lähes kaikkialla; myös tätä lähellä olevilla leikkipaikoilla. Joka paikassa ei tarvitse olla samoja; ihmiset käyttävät kuitenkin useita lähellä olevia leikkipaikkoja.

Isommille lapsille olisi kiva olla jotain, juuri ehdotetut tasapainopuut tai kiipeilyteline /-verkko (vaikka pienempikin).
Tosi hienoa, jos nykyisen junaleikkivälineen saisi korjattua. Se on tehnyt tästä puistosta juuri erityisen ”junapuiston”, jonne lapset haluavat. Jos joudutaan laittamaan jotain tilalle, niin mielellään sellaista, jota ei lähileikkipaikoilla ole. Sinänsä ”juna” ei ehkä sovi ihan pienten lasten leikkivälineiden/kulkuväylän lähelle, kun siinä leikkivät isommatkin (esim. laittavat tavaroita liukumaan mäestä alas edellään).

Kun nyt ja tulevaisuudessakin joudutaan toteuttamaan leikkipaikkoja säästöbudjetilla, niistä olisi hyvä tehdä persoonallisia eli joka puistossa olisi jotain, mitä lähistöllä ei ole (jotain ns. tavanomaista voi jättää pois eli kustannuskysymys tämä ei ole).
Kevätsipuli-istutus on kiva. Miten muuten käy leikkivälinelaatikon? Sitä ei ole merkitty poistettavaksi, mutta ei myöskään ole merkitty uutta. Puisto pysyisi siistimpänä, jos leikkivälineet eivät olisi pitkin poikin (joka tapauksessa niitä jää/jätetään sinne)