Gå till innehållet

Oravametsän leikkipaikka

Pratbubbla 21
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa. 

Basuppgifter

Avslutat: 22.3.2021

Bilagor

Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

luonnonmukaisuutta, avaruutta, valoa, alueen pensasryteiköt pois

Plats för profilbild

Erkki Autio
21. mars 2021 klockan 19.10.45

Kiva paikka erityisesti pienimmille. Eikö vähemmällä tuunauksella selvittäisi? Aitaus olisi tosi huono juttu ja luonnonmukaisuus kärsisi pahasti. Lisää aurinkoa eli reipasta puuston/koivujen karsintaa. Männyt hienoja. Pimeään vuodenaikaan ankea paikka lapsille ja aikuisille eli parantakaa valaistusta. Labyrintti pitää säilyttää. Pienikin tasainen pelialue olisi tärkeä edes 10 cm reunoilla. Lähipensasryteiköt mataliksi. Niissä liikaa citi-kanin tai rotan koloja. Kävelytien pian lisääntyvä jäte/kierrätysauto liikenne lopetettava - iso vaara pienille leikkipuistoon kulkijoille.