Gå till innehållet

Vanha-Mankbyn puistosuunnitteluhanke

Pratbubbla 18
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 28.3.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Metsän säilyttäminen tärkeämpää kuin puisto

Plats för profilbild

Iines
12. mars 2021 klockan 9.03.11

Olen käynyt itsekin tätä paikkaa tutkimassa, mutta näkisin kyllä tässä kohtaa alueella olevan pienen metsän säilyttämisen tärkeämpänä kuin jonkun tämän kuvan kaltaisen puistoalueen teon. Toki aluetta voisi vähän siistiä ja merkitä rauniot paremmin kiinnostuneita ajatellen mutta rehellisesti sanoen mitään nähtävää ei juuri ole, kuin kivikasoja. Toki mielenkiintoista historiaa, mutta luonnon moninaisuus on tärkeämpää.

Plats för profilbild

@KristinaRocha_Espoo
25. mars 2021 klockan 11.03.42

Kiitoksia kommentista. Ymmärrän että metsän ja kasvillisuuden säilyttäminen koetaan tärkeäksi. Suurin osa alueesta on tarkoitus säilyttää metsäisenä ja vain noin hehtaarin alueella (78 hehtaarista) on ajateltu poistaa puustoa, jotta saadaan ”vanha maisema” paremmin esiin. Tarkoituksena on saada alueesta kiinnostava ja rauniot paljastamaan tarinansa (esim. merkitsemällä eri kohtia, informaatiotauluilla tai muulla tavoin, arkeologisilla kaivauksilla, joita saa seurata…). Kyseessä on sen suhteen Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen alue.

Kristina Rocha/Espoon kaupunki