Gå till innehållet

Vanha-Mankbyn puistosuunnitteluhanke

Pratbubbla 18
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 28.3.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Yleisön määrä tulisi rajoittaa oikealla suunitelulla

Plats för profilbild

Espoolainen
24. mars 2021 klockan 9.15.11

Muinaisjäännöksiä ja Espoon historiaa tulisi vaalia, mutta ei niin että suunitellaan valtavaa retkeily- ja asuntoautoaluetta puiston viereen. Mielestäni olisi tärkeää luoda päiväretkikohde, mutta ei suuren kapasiteetin retkeilyaluetta joka vaarantaa muinasjäänökset ja koko alueen. Oittaan retkeilualue on esimerkki mikä yleisten retkeilualueiden kohtalo voi olla. Alue on erittäin epäsiisti ja aika ajoin alue toimii retkeiliöille asuinalueena koko kesän

Plats för profilbild

@KristinaRocha_Espoo
25. mars 2021 klockan 11.05.32

Kiitoksia kommentista! Finnsinmäen puisto on asemakaavassa määritelty retkeily- ja ulkoilualueeksi, mutta emme ole tulkinneet tätä teltta- tai asuntoautoalueeksi. Jos majoitukselle on tarvetta niin ehkä Omnian Finnsin tilat vieressä voisivat palvella.
Arkeologisessa puistossa polut tulevat olemaan aika kapeat, joten se osaltaan rajoittaa kerralla alueeseen tutustuvien määrää.

Kristina Rocha/Espoon kaupunki