Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.
Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.
Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.
Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:
- Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
- Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
- Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
- Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
- Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
- Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.
Lähellä sijatsee helpommin puistoksi kehitettävä kohde
Antti F
24. mars 2021 klockan 10.46.06
Ehkäpä läheisen Espoonkartanon alueen kehittäminen puistomaisemmaksi tai puutarhamaisemmaksi kokonaisuudeksi olisi järkevämpi ratkaisu, kuin kokonaan uuden puiston tekeminen ryteikköiseen metsään. Tietenkin kyseessä on historiallisesti merkittävä kohde, mutta pelkkien talonpohjien kehittäminen puistoksi ei vaikuta kovin kiehtovalta ratkaisulta varsinkin, kun aivan vieressä humisee Kehä 3 ja projektin takia jouduttaisin kaatamaan luonnontilainen metsä. Samalla viereisen Kuninkaantien maantiemaisuus kyseisellä alueella poistuisi, jonka näkisin myös jonkinlaisena katoavana perinneympäristönä. Sen sijaan Espoonkartanon alueella on jo nyt olemassa jonkinlaista puistomaisuutta ja siitä voitaisiin kehittää mahdollisesti pienemmillä resursseilla hienompi puistokohde.
Asukas
24. mars 2021 klockan 17.24.06
Espoon kartano itsessään on yksityisomistuksessa joten yleistä puistoa ei sinne tehdä eikä myöskään suunnitella. Alueella on asumusta joten ylimääräinen kävijäkunta on asukkaille häiriöksi.
Espoon kartano on avoinna tiloiltaan sekä piha-alueeltaan vain asukkaiden sekä kartanon vuokranneiden käytössä.
@KristinaRocha_Espoo
25. mars 2021 klockan 11.06.48
Kiitoksia kommentista! Espoonkartano ja sen lähialueet eivät ole kaupungin maanomistuksessa. Kuninkaantiehen (Eli Finnsinmäkeen, Finnsintiehen, Kuninkaankartanontiehen) ei tässä suunnitelmassa olla esittämässä muutoksia. Viitataanko maantiemaisuuden poistumisella pysäköintialueen ja kadun väliin esitettyihin istutuksiin?
Kristina Rocha/Espoon kaupunki