Gå till innehållet

Vanha-Mankbyn puistosuunnitteluhanke

Pratbubbla 18
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 28.3.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Kiinnostava ehdotus

Plats för profilbild

Espoosta minäkin
24. mars 2021 klockan 15.09.01

Kohde olisi mielestäni kiinnostava käyntikohde! Kallio-alue on myös hieno sinänsä, ja minä ainakin kävisin tuolla mieluusti. Tällä hetkellä puusto peittää hieman myös maantien ääntä, joten puita tulisi kuitenkin kaataa tuosta hyvin varovasti. Riittäisikö jos tästä tehtäisiin pienessä mittakaavassa käyntikohde? Tuskin kukaan haluaa jäädä oleilemaan noin lähelle maantietä pidemmäksi aikaa?
Suunnitelmat alueen laajuudesta tulisi tietää hieman paremmin, kuulostaa kyllä aika rajulta toimenpiteeltä alueelle. Finnsin mäki on myös hiljainen alue tällä hetkellä- mitä vaikuttaisi ilmapiiriin se, että tuo kaikki puusto häviäisi? Espoonkartanon miljöö on aivan mieletön, olisi hienoa jos tuo kartano saataisiin Kaupungin omaksi tilaksi, jossa jokainen voisi käydä ilman että vuokraa koko paikkaa. Sen nurmialueet ovat sinänsä upea paikka kukkaloistolle!

Plats för profilbild

@KristinaRocha_Espoo
25. mars 2021 klockan 15.24.19

Kiitoksia kommenteista!
Ajatuksena on, että kallionlaki toimii sellaisenaan näköalapaikkana. Jos sinne ohjataan tai tehdään ihan rakenteellinen näköalatasanne, pitänee tarkistaa turvallisuusnäkökohdat (jyrkänteet jne)...
Puusto itsessään ei ymmärtääkseni toimi melua vaimentavana kuin hyvin leveänä ja tiheänä vyöhykkeenä – tosin sillä, että melun lähdettä ei näe, on vaikutusta melun kokemiseen. Näkymiä on tarkoitus avata Kehä IIIn suuntaan hienovaraisesti mahdollisimman vähän puita kaataen samalla turvaten liito-oravien liikkumisyhteydet. Finnsinmäen aluetta suojaa korkeat kalliot.
Noin 78 hehtaarin suunnittelualueesta arkeologinen puisto vie noin hehtaarin, eli avoimeksi alueeksi on suunniteltu noin 65 x 175 metrin kokoiseksi.

Kristina Rocha/Espoon kaupunki