Gå till innehållet

Keijuniityntien leikkipaikka

Pratbubbla 24
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 7.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Isot leikkialueet eivät korvaa pieniä

Plats för profilbild

Keijuniityntien asukas
25. maj 2021 klockan 16.51.07

Keijuniityn leikkialue sopii perheen pienimmille, koska sen suuret puut varjostavat paahteelta ja siellä ei ole isompien lasten vauhtia, toisin kuin asukaspuistossa. Ehdottomasti löydyttävä monimuotoisia leikkipaikkoja, kun lähialueelle edelleen rakennetaan kiivaasti. Lapsille sopivan ympäristön vuoksi muutimme aikoinaan Töölöstä tähän. Kävelyetäisyys on tärkeintä pikkulapsiperheiden arjessa ja siitä on pidettävä kiinni, samoin rauhallisten ja kohtuullisen hiljaisten paikkojen riittävyydestä yleisillä alueilla. Leikkipaikan poistaminen tuntuu ennakoivan isompaa muutosta tontilla. Se kiinnostaa vielä enemmän, kuin muutaman leikkivälineen poisto kunnossapitokustannusten vuoksi.

Plats för profilbild

Keijuniityntien asukas
6. juni 2021 klockan 14.41.08

Olen samaa mieltä, että viheralue rauhoittaa ja tasapainottaa nurkkaa. Ympärillä on joka puolella talomuuri ja väliin tarvitaan pieni keidas kulmassa. Leikkipaikkoja tässä ympärillä on vähän joka puolella. Aikaisempi leikkipaikka tontilla oli kuin hiekkaerämaa. Ei vaikuttanut kovin kutsuvalta.