Gå till innehållet

Keijuniityntien leikkipaikka

Pratbubbla 24
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 7.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Yhteisöllisyyttä Tapiolaan ei vain aidattuja omia pihoja

Plats för profilbild

Tommi Rantanen
27. maj 2021 klockan 11.26.50

Tapiolassa on liikaa trendinä että jokainen talo ja yhtiö rakentaa itselleen omat pihat. Näin ihmiset sulkeutuvat enemmän omiin pihoihin ja viettävät vähemmän aikaa ympäristössä. Tämä myös luo tunnetta turvattomuudesta, kun yhteisillä ja ajetuilla alueilla on yhä vähemmän ihmisiä.

Olisi tärkeää tarjota paljon pieniä kokoontumisen mahdollisuuksia, joissa voi tavata ihmisiä lähiympäristöstään. Isoissa puistoissa ihmiset harvemmin alkavat juttelemaan toistensa kanssa. Pienissä puistoissa ihmiset tutustuvat toisiinsa paremmin. Yhteisen leikkimisen mahdollisuudet olisi tärkeää säilyttää myös lähellä missä ihmiset asuvat.