Gå till innehållet

Keijuniityntien leikkipaikka

Pratbubbla 24
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 7.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Keijuniityntien leikkipaikkaa tarvitaan

Plats för profilbild

Panu Ranta
4. juni 2021 klockan 13.13.32

Leikkipaikalla on jo nyt paljon käyttäjiä. Tässä kuussa tulee lisää kun Tietäjäntien ja Metsänpojankujan varteen valmistuvat uudet kerrostalot. Lisää on tulossa sillä parinsadan metrin sisään leikkipaikasta suunnitellaan uusia kerrostaloja kortteleihin 16067, 16068 ja 16069. Kahdesta ensimmäisestä on asemakaavoitus käynnissä ja viimeisestä on olemassa suunnitteluvaraus. Kortteleihin rakennettavat suljetut leikkipaikat eivät korvaa Keijuniityntien leikkipaikkaa, jossa lähialueen lasten ja vanhempien on mahdollista tutustua ja tavata toisiaan. Leikkipaikan purkaminen nyt olisi lyhytnäköistä ja Kestävä Espoo -kehitysohjelman vastaista.