Gå till innehållet

Keijuniityntien leikkipaikka

Pratbubbla 24
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 7.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Leikkipuistot ovat lähipalvelu

Plats för profilbild

Jouni J Särkijärvi
5. juni 2021 klockan 22.46.37

Pienimpien lasten lähileikkipaikat ovat tietysti taloyhtiöiden pihamailla (rakennusluvan yhteydessä määritellyt), mutta vähän vanhemmille tarvitaan lähistöltä leikkipaikkoja (tästä on kai yhä RT-kortti). Vaikka EU-vaatimukset vaikeuttavat leikkitelineiden ylläpitoa, tulisi ainakin tavallinen leikkipaikka tarjota kodin lähistöllä. Siellä, missä päiväkodille ei ole asemakaavassa osoitettu leikkialuetta, sellainen tulee kaupungin varata - oli kyseessä sitten kaupungin oma tai ostopalvelupäiväkoti. Leikkipaikkojen lakkauttamisessa ei tule vedota teknisen lautakunnan aikaisempiin summaarisiin päätöksiin, koska asukkaiden todellinen kuuleminen tapahtuu vasta nyt tällä tavoin.