Gå till innehållet

Keijuniityntien leikkipaikka

Pratbubbla 24
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 7.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Leikkipaikkojen säilyttäminen Tapiolassa

Plats för profilbild

Anu Aarnio
7. juni 2021 klockan 12.01.23

Hei!

Espoo-strategian mukaisesti Espoo haluaa olla lapsiystävällinen kunta. Tapiola on metron varrella voimakkaasti kasvava alue, joka on alun perin suunniteltu upeasti lähikouluineen ja palveluineen vastaamaan perheiden tarpeisiin. Tällä hetkellä Espoon tavoite siirtää lasten toiminta, oli kyse sitten kouluista, päiväkodeista tai leikkipuistoista, suurempiin yksiköihin ja samalla myös kauemmas käyttäjistä, heikentää palveluverkkoa. Mitä pienemmistä lapsista on kyse, sitä tärkeämpää on, että leikkipaikat ovat oikeasti lähellä. Lapset eivät vaadi paljon vaan heille riittävät pienetkin asiat. On hienoa, että Espoo haluaa panostaa asukaspuistoihin ja suurempiin yksiköihin. Olisi mahtavaa, jos esimerkiksi vuosia sitten pois säästetty puistoruokailu palautettaisiin. Panostukset lapsiin ovat kuitenkin oikeasti panostuksia vain, jos ne eivät ole suoraan muusta pois. Espoolla on varaa sekä pieniin lähileikkipuistoihin ja laajempaa joukkoa palveleviin isompiin puistoihin. Keijuniityntien leikkipaikka on rakastettu pieni leikkialue, joka Espoolla on varaa säilyttää.