Gå till innehållet

Mitä mieltä olet yhteisöpuutarhan perustamisesta viljelylaatikoin Rakuunamäelle Vilho Petter Nenosen puistoon?

Pratbubbla 31
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Vilho Petter Nenosen puisto

Mitä mieltä olet yhteisöpuutarhan viljelylaatikoin perustamisesta Rakuunamäelle Vilho Petter Nenosen puistoon?

Yhteisöpuutarha koostuu kaupunkiympäristöön sopivista istutuslaatikoista ja viljelytoimintaan tarvittavista pienistä rakenteista. 

Varsinaisen viljelyalueen yhteyteen sijoitetaan oleskeluun tarkoitettuja kalusteita, joiden suunnittelusta vastaa AALTO yliopiston teollisen muotoilun opiskelijaryhmä. 

Kaikki rakenteet ja kalusteet sovitetaan luontevasti olemassa olevaan puistomaisemaan ja kasvillisuuteen. 

Alueen suunnittelussa huomioidaan lähiasukkaat ja Vilho Petter Nenosen puisto olisi edelleen kaikkien asukkaiden käytössä.

Lisäksi voitte halutessanne kertoa mielipiteenne

olisiko kaupunkiviljelytoiminta mielestänne toivottavaa Lappeenrannan kaupunkiympäristössä myös jatkossa ja olisitteko tulevaisuudessa kiinnostunut osallistumaan tällaiseen toimintaan?

Kuvassa on Vilho Petter Nenosen puisto tällä hetkellä. Yhteisöpuutarhaa on nyt suunniteltu ko. alueelle.

Basuppgifter

Avslutat: 25.4.2021

Bilagor

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Ei keskustaan

Plats för profilbild

Kesä
14. april 2021 klockan 8.22.30

Ajatuksena hyvä, mutta toteutus ja käytäntö - Mitä se tuo tullessaan ? Rakuunamäki voisi pysyä ihan puistomaisena ja kauniina hoidettuna alueena puistoistutuksineen. Rakuunamäki voi pysyä edelleen lähivirkistysalueena ja kaikelle kansalle ulkoiluun tarkoitettuna alueena. Varhaiset aamukävelyt säässä, kuin säässä. Pienimuotoista retkeilyä suosien ja kaupunkiliikuntaa harrastaville. se on tällä hetkellä kaunis ainutlaatuinen alue korkealla mäellä.
Tässä otettava huomioon kaikkia asukkaat, jotka ovat kiinnostuneita puutarhanviljelystä, joten paikkoja voisi olla heti alkuunsa useampi itä alue ja länsi alue Lappeenrannan kaupungin alueelta - Raviradan alue ja Lauritsalan suunnasta vastaava alue ja palkattava myös henkilökuntaa enempi projekti-vetoisesti. Matka ei ole este viljelypalsan hoitoon. Luentoja voi pitää myös eri paikoissa, missä itse viljely tapahtuu. Kesä on lyhyt ja maisemista saa nauttia!