Gå till innehållet

Kommentoi Meijän Cityn Liikenteen ja liikkumisen -teemaa

Pratbubbla 28
Diskussion | Lappeenrannan kaupunki
Diskussionen har avslutats

Liikenteen ja liikkumisen teemassa käsitellään eri liikennemuotoja, liikenneverkkoa, pysäköintiä ja keskustan saavutettavuutta. Esteettömät kulut ja hyvät opasteet mahdollistavat myös liikuntarajoitteisten liikkumisen. Hyvät kevyen liikenteen väylät ja julkisen liikenteen yhteydet kannustavat ihmisiä käyttämään omaa autoa ekologisempia liikkumisvaihtoehtoja.

Meijän Cityn kehittämiskortit, jotka käsittelevät Liikenteen ja liikkumisen -teemaa ovat ohessa liitteenä. Kehittämiskortit tulevat näkyviin, kun painat alapuolella olevaa näytä lisätiedot -nappia. Tutustu kehittämiskortteihin ja kerro mitä ajatuksia tämä teema herättää.

Ilmianna

Se övriga kommentarer

Valtakatu/ Marianaukio

Plats för profilbild

Slimboy
29. april 2021 klockan 18.35.31

Liikene Valtakadulla Marianaukion kohdalla tulee sallia ympäri vuoden,nykyisen muotoinen liikenne mahtuu hyvin Valtakadulle eikä keinotekoisesti laajennettu aukio tarvitse Valtakadun kaistaa ,liikun päivittäin katua pitkin autolla koska liikkumiseni on muuten hankalaa,en ole huomannut kertaakaan mitään ongelmia jalan tai pyörällä liikkuvien kanssa,kaikki mahtuvat kulkemaan ja hyvin.Liikenteen voi sulkea tilapäisesti jos aukealla on joku tapahtuma muttei pidemmäksi aikaa