Gå till innehållet

Avoin kommentointi

Pratbubbla 122
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Basuppgifter

Avslutat: 9.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Kiitokset ja toiveita

Plats för profilbild

Uusi karakalliolainen
13. maj 2021 klockan 8.59.18

Kiitos, onpa mahtavaa että näin laajaa kartoitusta on jo tehty! Sain kuvan, että luonnon monimuotoisuutta tosiaan pyritään säilyttämään ja viheralueista halutaan pitää huolta.

Metsäalueet toimivat monen hyvän lisäksi myös ihmisen aiheuttaman metelin vaimentimina, joten myös rakennettaville alueille toivon, että jää riittävästi puustoa ja viheraluita. Karakallion tiivistämisrakentamisessa ( ja Leppävaaran valtavien rakennusmassojen kanssa) erityisen tärkeä huomioida!

Plats för profilbild

@TeroAlataloEspoo
19. maj 2021 klockan 15.42.36

Kiitoksia palautteesta! Olette aivan oikeassa, metsäiset viheralueet ovat tärkeitä suoja-alueita ja pehmentävät maisemaa rakennetussa kaupunkiympäristössä ja niitä pyritään hoitamaan alueelliset ominaispiirteet huomioiden siten että puuston yleiskunto pysyy mahdollisimman pitkään hyvänä sekä uusien puusukupolvien luontainen uudistuminen on mahdollista. Tavoitteellisesti jatkuvapeitteisenä hoidetut, monikerroksiset ja monilajiset lähimetsät taajamissa antavat suojaa ääniltä, sitovat ilmasta pölyä ja pienhiukkasia sekä ovat myös helposti kaikkien tavoitettavissa virkistys- ja ulkoilukäyttöön. Tämän lisäksi elinvoimaiset metsät kestävät paremmin muutoksia ympäristössään ja kasvuolosuhteissa.