Gå till innehållet

Avoin kommentointi

Pratbubbla 122
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Basuppgifter

Avslutat: 9.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Eikö luonto ja maisema ole kokonaisuus?

Plats för profilbild

Luonnonystävä
17. maj 2021 klockan 23.42.02

Metsät ja niityt on ansiokkaasti huomioitu tässä. Kuitenkin luonto ja maisema on kokonaisuus. Miksi järviluonto on tässä rajattu tarkastelun ulkopuolelle? Alueella on useampi parantamista kaipaava järvi, joiden hyödyntäminen virkistyskäytössä kiinnostaisi asukkaita laajemminkin.

Plats för profilbild

@TeroAlataloEspoo
21. maj 2021 klockan 9.45.46

Kiitoksia kysymyksestä, luonto ja maisema todellakin ovat kokonaisuus! Tässä Luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmassa on tosiaan keskitytty vain "kuivalla maalla" sijaitseviin alueisiin. Järvien, lampien ja virtavesien muodostamien vesistökokonaisuuksien rannoille ja reunoilla jäävät metsät ja niityt on kuitenkin huomioitu erityisten ominaispiirteidensä ja maisemallisten vaikutusten osalta suunnitelmassa siten ettei niitä ehdotetuilla hoitotoimilla heikennetä, vaan hoitotoimilla pyritään vahvistamaan ominaispiirteitä ja säilyttämään luontaista maisemaa tulevaisuudessa. Espoon vesistöjen tilaa seurataan kaupungin ympäristökeskuksessa ja suunnitelma-alueen suurimpien vesistöjen Pitkäjärven ja Lippajärven tuoreet kunnostussuunnitelmat löydätte osoitteesta https://www.espoo.fi/download/noname/%7B26C28B27-1CFD-4883-8398-1FE2DE555603%7D/126930.