Gå till innehållet

Avoin kommentointi

Pratbubbla 122
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Basuppgifter

Avslutat: 9.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Nurmikuukusen leikkipuisto

Plats för profilbild

Teofilus
4. juni 2021 klockan 20.42.38

Rakentamisohjelma 2022 kuvaa Nurmikuukusen (kortteli 60041) leikkipuiston Puisto-Perusparantaminen siten, että huonokuntoiset männyt kaadetaan ja uusia istutetaan tilalle. Uusitaan leikkivälineet ja valaistus. Valaistus on uusittu n. 10 vuotta sitten, mutta ilman LED lamppuja. Toivomuksemme silloin oli, että johonkin teatterin läheiseen valaistuspylvääseen olisi saatu lukittava pistorasiakotelo, mistä sähköä olisi ollut saatavissa mm. vahvistin laitteisiin ja teatterikatsomon iltavalaistukseen ohjelma-aikaan, mutta sitä ei silloin toteutettu.
Leikkivälineiden uusimiseen on toiveina perinteisten nauha-/riimukeinujen lisäys pelkällä istumalaudalla isompien leikki-ikäisten keinumiseksi (nyt ne on riisuttu vähiin ja tilalla on turvakaukaloilla keinuja aivan pienimmille).
Toivomuksemme on, että puiston kivet jätetään paikoilleen isompien lasten virikkeisiä leikkejö varten.
Tärkein toivomus on, että Veinin Teatterin esiintymislava ja katsomo säilytetaan nykyisellä paikalla. Katto alkaa vaatia kunnostusta, sillä se on vuodelta 1987.

Plats för profilbild

@TeroAlataloEspoo
7. juni 2021 klockan 14.08.57

Kiitoksia palautteesta! Valaistusten, leikkivälineiden ja rakennusten ylläpito eivät kuulu tämän suunnitelman piiriin. Välitän palautteen puistojen suunnittelusta vastaavalle toimialalle. Jatkossa voitte osoittaa rakennettuja puistoja koskevat palautteet kaupungin sähköisen palautejärjestelmän kautta osoitteessa https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/Home.