Gå till innehållet

Avoin kommentointi

Pratbubbla 122
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Basuppgifter

Avslutat: 9.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Pidetään paikat siisteinä

Plats för profilbild

Mäkkylän Puutarhakaupunginosa
5. juni 2021 klockan 17.27.08

Hei,

Onko Vanhan Patteritien valaistusta tarkoitus uusia/parantaa? Nykyiset vanhat ”oranssit” hehkulamput olisi hyvä vaihtaa led-valoiksi. Myös Vanhan Patteritien ojitusta tulisi parantaa, jotta tie ei muutu mudaksi sadekelillä. Tien vierut tulisi myös siistiä niin, että pienet risupuut poistetaan ja hyvät puut saavat vahvistua.

Plats för profilbild

@TeroAlataloEspoo
8. juni 2021 klockan 10.04.56

Hei, kiitos kysymyksestä!

Vanhan patteritien ja Vahtirinteen tienreunojen pienpuusto on ehdotettu suunnitelmaan hoidettavaksi, jolloin nuorille elinvoimaisille puille tehdään kasvutilaa lehtipuuvesakkoa poistamalla.

Vanha patteritie on osa Mäkkylässä sijaitsevaa muinaisjäännösaluetta, joka koostuu maakunnallisesti arvokkaasta vanhojen linnoitusten kulttuuriympäristöstä ja muinaisjäännöksistä, joten sillä tehtävät parannustyöt ovat hyvin rajattuja ja niistä on sovittava kaupunginmuseon kanssa. Alueen rakenteiden ja valaistuksen kunnostustyöt eivät kuulu tämän luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelman piiriin, mutta välitän kommenttinne eteenpäin oikeille toimialoille. Jatkossa vastaavista valaistukseen ja rakennettuihin alueisiin koskevaa palautetta voi jättää kaupungin sähköiseen palautejärjestelmään https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/Home.