Gå till innehållet

Avoin kommentointi

Pratbubbla 122
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Tervetuloa keskustelemaan suunnitelmaluonnoksen sisällöstä! Tähän keskusteluun voitte antaa palautetta, esittää kysymyksiä ja kommentteja keskiviikkoon 9.6 asti. 

Basuppgifter

Avslutat: 9.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Haluan nauttia lähimetsistä jatkossakin

Plats för profilbild

Lintuvaaralainen
8. juni 2021 klockan 18.59.52

Lintuvaarassa on upeat ulkoilualueet ihan vieressä. On ehdottoman tärkeää, että loput metsät säästetään ihmisten iloksi ja akkujen lataus paikaksi. Alueelta on kaadettu viime aikoina paljon metsää uusien alueiden tieltä ja tuntuu, että silloin vedetään kaikki puut kerralla pois. Tällä tapaa alueista ei tule kauniita viherkeitaita vaan liian tiivistä talo talon vieressä asutusta.
Helmipöllönmäessä tuhottiin saniaismetsikkö kaupungin virheellisellä toiminnalla, sellaista ei pidä enää tapahtua.
Metsällä on monta merkitystä; virkistyskäyttö, urheilu- ja liikunta, mielen rentoutuminen, melun vaimennus, lintujen kotipaikka jne, nämä tulee ottaa huomioon alueita suunnitellessa.
Lintuvaaran tiehankkeita tulee pohtia harkiten, tänne ei kaivata yhtään lisää läpikulkuliikennettä. Lintulaaksontien jatke Vihdintielle tulee toteutuessaan aiheuttamaan metsän katoamisen ja isot liikennevirrat ihan asutuksen viereen ja koulujen lähelle, ei hyvä!
Säilytetään nykyiset metsät ja annetaan alueen asukkaille mahdollisuus nauttia luonnosta. Todella moni on muuttanut alueelle aikoinaan juurikin luonnon läheisyyden ja kylämäisyyden takia. Tätä ei tule viedä meiltä tuhoamalla metsää teiden ja asutuksen alta.

Plats för profilbild

@TeroAlataloEspoo
9. juni 2021 klockan 10.27.19

Kiitos kommentista! Tässä luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmassa on kuvattu metsien ja niittyjen nykytila alueella suunnitelman tekohetkellä ja niiden perusteella ehdotetut luonnonhoitotoimet suunnittelualueelle seuraavalle kymmenvuotiskaudelle. Alueella olevat lainvoimaiset ja valmisteilla olevat kaavat sekä niiden mahdolliset määräykset ja vaikutukset alueiden hoitoon ja maankäyttöön on merkitty luonnonhoitokuvioille alueiden erityispiirteinä. Mahdolliset muutokset maankäytössä vaikuttavat suunnitelman alueiden hoitoon tulevaisuudessa. Tässä luonnon- ja maisemanhoitosuunnitelmassa ei suunnitella uusia teitä tai uudisrakentamisen alueita. Lintuvaaran pohjoisosassa on lainvoimainen yleiskaava, jonka pohjalta alueen asemakaavoja aletaan Espoon kaavayksiköissä laatimaan. Suosittelen osoittamaan palautteet uusia teitä ja uudisrakentamista koskien heille esimerkiksi sähköisen palautepalvelun .https://easiointi.espoo.fi/eFeedback/fi/Home kautta.