Gå till innehållet

Olarin asukaspuiston perusparannussuunnitelman kommentointi

Pratbubbla 4
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 24.6.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Olarin asukaspuisto

Plats för profilbild

AL
21. juni 2021 klockan 9.26.11

Suunnitelman siinä versiossa jota tutkin ei täysin käynyt selväksi leikkialueiden materiaali. Leikkipuistoissa käytetään tällä hetkellä paljon tekonurmea. Ymmärrän tekonurmen edut ja helppouden, mutta kaikkea ei voi aina korvata helpommalla vaihtoehdolla. Toivottavasti asukaspuistossa säilytetäänkin myös paljon luonnollista alustaa lapsille, eli käytännössä hiekka-alueita. Luonnollisuuden lisäksi hiekka on lapsille monipuolisempi alusta kuin tasainen tekonurmi ja sitä kautta tukee lapsen alaraajojen ja motoriikan kehitystä. Toivottavasti tämä otetaan huomioon, kun lapsien liikkumattomuus ja toisaalta liikkumisen yksipuolisuus tällä hetkellä kansallisena haasteena.

Plats för profilbild

@Marko_Pesonen_Espoo
28. juni 2021 klockan 16.21.00

Hei, kiitos hyvistä kommenteista! Itseasiassa olemme poistamassa synteettisen materiaalin esim. keinujen alta ja muuttamassa alueet turvahakkeeksi, samoin liukuradan alta aidan toiselta puolelta puistoa. Jonkinlainen turva-alusta tulee leikkivälineiden alla olla ihan turvallisuuden vuoksi. Kumpu, jossa liukumäet ovat, päällyste tullaan vaihtamaan tekonurmipinnaksi. Kaikkein paras tietysti olisi, jos kumpu voisi olla luonnonmateriaalia. Meillä on pitkä kokemus kummuista, joiden päällä on esim. liukumäki. Näin paljon käytetyssä asukaspuistossa nurmikko, turvahake tai kivituhka/turvahiekka ei vaan pysy.. Joudumme siis tasapainoilemaan kestävyyden ja luonnonmateriaalien välillä. Tämän asukaspuiston kohdalla pyrimme säilyttämään mahdollisimman paljon kaikkea mitä voi säilyttää, ja korjaamme ne välineet mitkä ovat korjattavissa. Toki turvallisuus huomioon ottaen.