Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 16.8.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Gör en anmälan

Se övriga kommentarer

Viihtyisyys ja pienilmasto

Plats för profilbild

pejotu
13. juli 2021 klockan 10.56.58

Todella runsaasti uudeksi alueeksi esktetty kadunvarsipysäköintiä, useista LPA-alueista huolimatta.

Nätyttäusi siltä, että joka paikassa, kun parkkiruutuja on esitetty, niillä on poistettu katupuita. Useill tällaisilla osuuksilla onkin jopakaksikertainen määrä parkkiruutujaåuiden lukumäärään verrattuna.

Katupuut tutkitusti luovat monenlaisia etuja, joita parkkiruudut eivät tuota lainkaan.
Näihin sisältyy mm. viihtyisyys sekä miellyttävät, hellekeleilläkin matalammat lämpötilat puiden varjostuksen ja haihdutuksen synnyttämän mikroilmaston myötä.

Puita tulee lisätä mahdollisimman tasaisesti ja paljon. Likellä lienee myös aaeman liityntäpysäköinti, jossa autoille tilaa iltaisin riittää.

Plats för profilbild

Leila
16. augusti 2021 klockan 10.10.29

Hei,

kiinnitin samaan asiaan huomiota. Mietin, onko niin, että siellä on harvakseltaan puita vai onko niin, että puut ovat kuvaamassa puille tarkoitettua aluetta ja niitä sitten tulee runsaammin.

Puut ja pensaat, kasvit yleensä tuovat mikroilmastoon parannusta ja näin hellekesän jälkeen niiden tarve on osoitettu todella tärkeäksi. Puiden valinnassa kaiketi huomioidaan ilmastomuutos.

Toivon vielä runsaampaa istutusta ja vehreyttä myös köynöskasvien avulla. Tuoksujen maailma olisi hyvä huomioida myös kasvivalinnassa - niillä on merkitystä viihtyisyyden näkökulmasta.