Gå till innehållet

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 16.8.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Muutama huomio

Plats för profilbild

KNihtimäki
13. juli 2021 klockan 15.51.12

1. Espoon pitää laittaa ensin ympäröivien alueiden (mm. Nihtimäki, Lansanmäki) hiekkapäällysteiset kadut ja tiet kuntoon ennen kuin uudelle alueelle tehdään yhtään verovaroin katuinvestointeja. Esim. Nihtisalontien katusuunnitelma on kohta 20 vuotta vanha!

2. Videon perusteella talot, osin valtavan kokoiset risteilyaluksen näköiset, ovat lähes kiinni toisissaan ja viherää puistomaista aluetta on naurettavan vähän. Toki tilanne tulee olemaan parempi kuin nykyinen teollisuusalue.

3. Tulevasta alueesta tullee "nukkumalähiö" kuten mm. Leppävaarasta on tullut; ja kaikki tapahtumat sekä iltaelämä on rautatien päässä Helsingissä.

Plats för profilbild

Kissa
13. juli 2021 klockan 21.45.07

Olen samaa mieltä, alue on suunniteltu nukkumalähiöksi… Kerassa pitää ylläpitää nykyinen henki ja saada se kasvamaan. Keran Halleilla on päivittäin paljon käviöitä läheltä ja kauempaa. Rakentamalla vain pieniä asuntoja tiheästi asukkaat viettävät vain öitä Kerassa eikä ketään kiinnosta tulla päiväänsä Keraan viettämään.

Plats för profilbild

A. Einola
21. juli 2021 klockan 20.54.15

Voiko asiaa enää paremmin ilmaista. Esim. Lansakallion alueelle ei ole edes katusuunnitelmaa, josta kadun päällystykseen menee vielä vuosia. Ilmeisesti alueella ei asu päättäjiä tai muita tärkeitä henkilöitä, joten asia ei etene.