Gå till innehållet

Kommentoi Keran katu- ja puistosuunnitelmia

Pratbubbla 23
Diskussion | Espoon kaupunki
Diskussionen har avslutats

Uskomme, että avoin näkemysten vaihto lisää ymmärrystä siitä, miten muut asian näkevät. Rakentava kritiikki ja hyvät argumentit johtavat kaikkien kannalta parempaan lopputulokseen. Keskustelu vie kaupunkiamme eteenpäin.

Keskusteluihin voit osallistua joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Oman nimen käyttäminen antaa kommenteille usein nimimerkkiä enemmän painoarvoa keskustelussa. Jos et halua käyttää omaa nimeäsi, valitse nimimerkki, joka ei loukkaa muita keskustelijoita ja on helposti tunnistettavissa nimimerkiksi. Eli se ei siis ole tavanomaisen nimen kaltainen.

Kirjoittaja on aina vastuussa tekstistään. Valvomme keskustelua arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Poistamme sopimattomat kommentit. Edellytämme, että verkkokeskustelu käydään hyvässä hengessä ja muiden keskustelijoiden näkemyksiä kunnioittaen.

Keskustelupalstoilla noudatamme seuraavaa etikettiä:

  • Tutustu aineistoon ja pysy aiheessa. Harkitse mitä kirjoitat.
  • Näkemyksesi on meille tärkeä. Kuuntele muita, kysy ja perustele näkemyksesi.
  • Varmista, että esittämäsi tiedot pitävät paikkansa. Tiivis ja napakka teksti on pitkää selostusta parempi.
  • Ole kohtelias ja rakentava. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä.
  • Vältä kiroilua ja isoilla kirjaimilla kirjoittamista eli huutamista!
  • Julkisen palvelun media on mainoksista vapaa. Ethän mainosta tapahtumia, tuotteita, palveluita tai tee suoraa poliittista mainontaa.

Basuppgifter

Avslutat: 16.8.2021

Bilagor

  • Inga bilagor
Ilmianna

Se övriga kommentarer

Lukekaa sitten rivien välistä

Plats för profilbild

Faro Xedos hive mind of Sun Empire road gang
18. juli 2021 klockan 13.29.37

Alueen tärkein valtti on sijainti Kauniaisen kyljessä. Se on jätetty pois koko suunnitelmasta. Nyt asukkaat joutuvat kiertämään ison lenkin päästäkseen Kauniaisen palvelujen pariin. Pitäisi olla jo 2020 ilmiselvää, että ihmiset elävät omissa kuplissaan ja niitä ei voi rikkoa kaupunkisuunniittelulla. Se ainoastaan lisää päästöjä, kun matkat pitenee. Suunnittelijat elää 20 vuotta sitten rikotussa utopiassa. Tämän takia Espoosta muutetaan pois. Kyse ei ole sattumasta, vaan suunnittelijoiden virheistä. Asia ei toki poistu kommentoimalla. Vastuussa olevat vain kiristävät tynnyriensä kansia. Totuudella ei ole väliä, kun puhutaan uskonnoista.

Plats för profilbild

Tommi
19. juli 2021 klockan 16.15.05

Uskoisin, että kehätien ja Kauniaisten puolella olevan omakotitaloalueen yli / läpi ei ihan noin vain väyliä vedellä. Sitä paitsi yhteydet Nihtisillan kautta Kauniaisiin ovat jo nyt erinomaiset, eivätkä ne juuri lisää matkaa. Positiivista suunnitelmassa näyttäisi olevan Kaunaisten suuntaan kulkemisen suhteen nykyisten pyöräteiden huomioiminen.

Jos arvostelee suunnitelmaa, olisi mielestänbi kohtuullista tarjota omasta mielestä myös parempi ratkaisu.